2024/04/29

 

HOROSKOPAS SPALIO 3 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Šiandien pasižymėsite imlumu informacijai, gera reakcija kelyje, o gal ir logistiniais gebėjimais. Kita vertus, būsite nekritiški ir neatsparūs dezinformacijai. Pasitelkite gilesnę įžvalgą, siekite faktus tarpusavyje.

JAUTIS. Iš ryto šiek tiek nerimausite dėl verslo, pinigų, išlaidų, finansinių peripetijų. Nepaisant to, būsite linkę išlaidauti. Vakare padaugės pasitenkinimo savimi ir savo aplinka.

DVYNIAI. Regis, šeimos, buities ar sveikatos rūpesčiai trukdys susikaupti darbui. Savijautos tikrai nepagerins svaigalai ar besaikis saldumynų vartojimas, todėl nemėginkite tokiu būdu sau kelti ūpo. Vietoj jo galite sulaukti nekokio poveikio.

VĖŽYS. Labiau pasikliaukite savimi ir nepasakokite atsitiktiniams pažįstamiems nei apie savo laimėjimus, nei apie bėdas. Svarbu nebūti patikliems ir kitų atžvilgiu elgtis sąžiningai. Vakaras nenuvils, jei užsiimsite ramia, meniškumo reikalaujančia veikla.

LIŪTAS. Šiandien pasistenkite, kad būtiniausias darbas būtų atliktas nepriekaištingai, nes klaidų nuslėpti nepavyks. Vakaro kontaktai turėtų džiuginti.

MERGELĖ. Permaininga diena. Viena vertus, jums seksis ugdyti augančią kartą, užsiimti projektine veikla ar pan. Kita vertus, gali pasitaikyti ir nemalonių emocijų, nesutarimų namuose arba darbe.

SVARSTYKLĖS. Šį rytą galite sužinoti, kad privalote kažkur vykti ar skubiai išsiųsti dokumentą, paruošti informaciją ar pan. Regis, vakare turėsite progą nekasdieniškai praleisti laiką, pasisemti naujų žinių.

SKORPIONAS. Būkite atidūs, jeigu šiandien teks tvarkyti finansinius, buhalterinius dokumentus, ruošti ataskaitas. Galite domėtis technikos kainomis ir pasiūla. Vakaras stimuliuos aistringus polėkius, tad sunku bus atsispirti pagundoms.

ŠAULYS. Šis rytas nežada geros nuotaikos. Galbūt rūpesčių sukels senyvas artimas žmogus ar nekokia partnerio emocinė būklė. Pasinėrę į darbus šiek tiek atitrūksite ir gal net pajusite pasitenkinimą pasiektais darbo rezultatais.

OŽIARAGIS. Diena gali būti kiek įtempta dėl skubaus darbo, rimtų pokalbių. Laimei, vakaras bus malonesnis. Pravartu pasportuoti, pasirūpinti grožiu, sveikata, augintiniais.

VANDENIS. Iš pat ryto jums nuotaiką gali sugadinti priekaištai dėl nepatenkintų mylimo žmogaus ar vaikų poreikių. Laimei, vakaras žada daugiau vidinės harmonijos bei meilės širdyje.

ŽUVYS. Rytas neatrodys malonus dėl aplinkinių nepatenkintų veidų ar jūsų asmeninio nepasitenkinimo supančia aplinka. Gerą patarimą galite gauti iš psichologiškai įžvalgaus žmogaus.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video