2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 25 D.

Unsplash nuotrauka

Rugsėjo 25-oji – Mokymosi šeimoje diena; Tarptautinė vaistininkų diena.

AVINAS. Diena sėkminga dalykinei ir kitokiai veiklai. Tiktų pasinerti į visuomeninį verpetą. O jeigu sugebėsite atsiriboti nuo smulkmenų, tai atliksite šį tą svarbaus ir dar turėsite laiko maloniai pasižmonėti, susitikti su draugais.

JAUTIS. Šiandien nusiteikite naujovėms bei rimtiems darbams. Galbūt teks prisiimti didesnę atsakomybę arba pademonstruoti išskirtinę kompetenciją, kad užsitikrintumėte pripažinimą.

DVYNIAI. Šiandien galite pradėti kelti savo kvalifikaciją, pradėti mokymus ar kt. Galbūt teks leistis į komandiruotę, stažuotę, konferenciją, ruošti straipsnius, pranešimus ar pan.

VĖŽYS. Šiandien bus aktualūs pajamų deklaravimo, įmokų, skolų, kitų finansinių įsipareigojimų arba muitų, valiutos operacijų klausimai. Regis, sulauksite profesionalios pagalbos, jei tik jos prireiks.

LIŪTAS. Prieštaringa diena. Kai kuriems iš jūsų labai seksis įveikinėti oponentus, konkurentus, ieškoti sąjungininkų. Visgi savo žavesiu ir įtaka aklai nepasitikėkite. Kas jums atrodo tinkama bei teisinga, nebūtinai yra priimtina kitiems.

MERGELĖ. Būsite arba aplinkiniams atrodysite kompetentingi, darbštūs ir tvarkingi. Drauge su kitais šiandien galite nemažai nuveikti, aptarti. Galbūt pradėsite kelti kvalifikaciją, profesinių įgūdžių mokysite kitus arba įsigysite darbui ar namų ūkiui reikalingą daiktą.

SVARSTYKLĖS. Kūrybinga, sportiška ir aktyvi diena. Jeigu esate įsimylėję, turbūt sulauksite norimo atsako į savo aistras. Vakaras palankus pramogoms, romantiškoms ir kitokioms pažintims.

SKORPIONAS. Nebloga diena įvairioms veikloms, tačiau jums gali būti nelengva jas suderinti su šeiminiais reikalais. Puiku, jei visgi tai pavyks. Ko daugiau norėti, kai ir darbai laiku atlikti, ir artimieji patenkinti, ir draugai nenuvilti.

ŠAULYS. Bus didelis poreikis su kitais dalintis mintimis bei troškimais, mokytis, bendrauti, smalsauti, komentuoti. Neblogas metas sudaryti naujas sutartis, derėtis, tartis, reklamuoti(s).

OŽIARAGIS. Šiandien seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis. Didelė tikimybė, kad įsigysite tai, ką suplanavote. Galite puikiai pasitarnauti vaikų, ugdytinių labui.

VANDENIS. Regis, šiandien jums užteks „parako“ ir įprastinei veiklai, ir įdomesniems interesams. Tam tikra prasme gali pagerėti jūsų šeimos ar jūsų gyvenimo kokybė.

ŽUVYS. Tikriausiai domėsitės medicina, farmacija, socialine problematika arba menu, okultiniais dalykais, mistika. Labiau rūpės tai, kas slypi po paslapties skraiste, nei yra realu ir aišku. Galite gauti dėmesio vertos informacijos.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video