2024/04/28

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 19 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Jeigu manote, kad pavyks lengvai išgarsėti ar praturtėti, tai iš tokių svajonių gausis tik muilo burbulas.Nepalanki diena pinigų skolinimuisi ir finansinėms, seksualinėms avantiūroms.

JAUTIS. Šiandien bus gausu susitikimų, pokalbių, o galbūt ir malonių ar nemalonių staigmenų. Būtų gerai, kad savo norus bei siekius derintumėte su kitų. Be draugiško susitarimo įstrigsite vietoje.

DVYNIAI. Teks įtemptai dirbti ar mokytis, o jėgų, optimizmo turėsite nedaug. Regis, trikdysis jūsų darbotvarkė arba kiti planai. Gali suneraminti darbo arba medicininiai rezultatai, artimo žmogaus situacija ar kt.

VĖŽYS. Netikėtumų gali kilti kelionėje arba jų pateiks draugai, gerbėjai ar vaikai. Pasistenkite objektyviai vertinti situaciją ir savo ryšius su kitais žmonėmis. Pernelyg nepirškite savo požiūrio aplinkiniams, neatviraukite.

LIŪTAS.Žmonės, kurių palaikymo tikitės, gali paprasčiausiai jumis manipuliuoti. Kita vertus, jūsų pretenzijos į lengvą naudą, įvairius patogumus, modernią aplinką gali būti kiek nerealios, trikdančios tarpusavio supratimą su artimaisiais, partneriu.

MERGELĖ. Galite sėkmingai tvarkyti dokumentus, publikuoti straipsnius, imti bei teikti interviu, megzti ryšius ir pan. Stenkitės būti objektyvūs, siekite konkretumo. Nederėtų skleisti gandų bei naiviai pasitikėti kitais. Saugokitės sukčių, vagių.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai susidomėsite pinigų investavimo, skolinimosi galimybėmis, lizingu. Galbūt įsigysite, parduosite, iš(si)nuomosite ar įkeisite nekilnojamąjį turtą. Kitiems gali atrodyti, kad tuo pažeidžiate kažkieno interesus.

SKORPIONAS. Galite pakliūti į situaciją, kurioje turėsite ginti savo ar artimųjų interesus, teises arba konkuruoti. Jeigu nieko nedarysite, veikiausiai tiesiog užleisite laimėjimo galimybę konkurentui, oponentui.

ŠAULYS. Jums gali tekti aiškintis dėl paskleistų gandų, iškraipytos informacijos ar pan.. Regis, jūsų argumentai skambės neįtikinamai. Savo teisumą ir kompetenciją pavyks įrodyti tik faktais patvirtinus savo žodžius.Neneškite šeiminių paslapčių į viešumą.

OŽIARAGIS. Šiandien jums galva gali apsisukti nuo įvairios informacijos, reklamos vilionių, prieštaringų pasisakymų bei kontaktų gausos. Tikrinkite faktus, neskleiskite gandų.

VANDENIS. Kažkokie įvykiai gali užklupti jus nepasiruošusius.Jeigu naudojotės savo padėtimi siekdami tam tikrų tikslų, tai gali iškilti į viešumą. Lengva apsirikti susigundžius finansinėmis, turtinėmis avantiūromis arba jomis apkaltinus kitus.

ŽUVYS. Gana lengvai pasiduosite tų asmenų įtakai, kurių ideologija jums atrodo priimtina, nors yra nelogiška ar nemorali. Arba patys mėginsite rasti lengvatikių, manipuliuoti jais.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video