2024/04/28

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 15 D.

Pixabay nuotrauka

Rugsėjo 15-oji – Pasaulinė kovos su prostatos vėžiu diena; Tarptautinė demokratijos diena.

AVINAS. Gana protingai spręskite profesines ir kitas problemas. Visgi, kaip žinia, net ir gudri višta kartais uodegą nusidilgina. Neskubėkite tikėti nepatikrinta informacija, saugokitės sukčių. Regis, vakare neatsisakysite diskusijas mėgstančios draugijos.

JAUTIS. Galimi netikėtumai, susiję su verslo susitarimais, kūrybiniais, mokymų ar kitokiais projektais. Gali būti diegiamos naujovės arba jūs patys jas siūlysite, inicijuosite.

DVYNIAI. Nors stengsitės atrodyti pareigingi ir reikalingi darbe, namie ir visuomenėje, daug aprėpti nepajėgsite. Įvertinkite prioritetus ir sudėliokite žingsnelių planą. Vakaras gali būti nuotaikingas, romantiškas. Būsite linkę įdomiai improvizuoti.

VĖŽYS. Jeigu ryšitės demonstruoti, kaip gerai esate informuoti vienu ar kitu klausimu, turite būti iš tiesų kompetentingi tose srityse. Argumentuokite, improvizuokite, nebijokite būti originalūs ir nustebinti aplinkinius savo netradiciniu požiūriu.

LIŪTAS. Ankstų rytą prasidėjo mėnulio jaunaties fazė, o tai reiškia, kad jau galima planuoti naujoves. Leiskite sau eksperimentuoti, būti originaliems, bet nepraraskite subtilumo ir saiko.

MERGELĖ. Šiandien pravartu planuoti naujus startus, įvertinus savo galimybes ir net šiek tiek rizikuojant. Nebijokite neįprastų naujovių. Galite įsigyti modernų daiktą ar pasiryžti tam, kam anksčiau stigo drąsos.

SVARSTYKLĖS. Pradėdami naujus projektus, įvertinkite jų realumą ir finansines bei kitas galimybes. Galima slapta protekcija, nedeklaruojama parama. Turėkite omenyje, kad niekas nieko už dyką neduoda.

SKORPIONAS. Būsite linkę pasinerti į fantazijų pasaulį ir jį projektuoti tikrovėje. Kita vertus, kai kas net labai realiai gali išsipildyti ir pasiteisinti. Originalių žmonių idėjos jus praturtins. Tik neišplepėkite konkurentams verslo paslapčių.

ŠAULYS. Šiandien galimas naudingas oficialus susitikimas, darbo interviu ar pan. Pokalbis gali pakrypti taip, kad pavyks susitarti dėl būsimų perspektyvų, naujovių. Stenkitės laikytis pažadų, duotų artimiesiems.

OŽIARAGIS. Šiandien gali tekti kažkur toliau vykti darbo ar mokslo reikalais arba rūpintis atvykusiais iš kitur ar besiruošiančiais išvykti. Tačiau daugiausiai dėmesio pareikalaus auganti karta, vaikai. Dėl jiems sugaišto laiko tikrai nesigailėsite.

VANDENIS. Regis, nestokosite išradingumo, apsukrumo. Kils ūpas investuoti, startuoti su naujovėmis, reformomis. Vakaras bus palankus turiningam renginiui. Galite susižavėti įdomiu asmeniu.

ŽUVYS. Jaunaties pradžia tam tikra prasme žymi ir santykių pradžią, galbūt – naują etapą. Labai svarbu kurti abipusiu pasitikėjimu grįstą ryšį. Tik ne manipuliacijomis ir apgaulėmis, nes ką siųsite kitiems, tą ir patys gausite.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video