2024/05/02

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 12 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

AVINAS. Būsite kūrybingi, aktyvūs, tačiau jūsų aplinkoje yra žmonių, linkusių jums kenkti. Kas beįvyktų, nepraraskite savigarbos ir padorumo. Rūpestingiau prižiūrėkite vaikus, saugokite juos nuo pavojų.

JAUTIS. Išvengti nesusipratimų bus nelengva. Stenkitės sutelkti kantrybę, valią ir pasisemti optimizmo iš gerų prisiminimų bei patirčių. Venkite alkoholio, sunkiai virškinamo maisto.

DVYNIAI. Stenkitės būti objektyvūs, tolerantiški. Nemokykite kitų, kaip gyventi. Visų pirma, atsigręžkite į save ir savo aplinką – ar patys viską darote nepriekaištingai. Vairuokite atsargiai, nes nervinė įtampa, išsiblaškymas silpnins jūsų reakciją.

VĖŽYS. Regis, itin parūps materialūs dalykai, pinigai. Norėsite būti teisingi, dosnūs, bet kartu nieko neprarasti. Finansuose, komercijoje išties pravartu viską planuoti, tikrinti.

LIŪTAS. Jus gali apimti neaiškios baimės, netikrumas dėl asmeninių santykių, sveikatos ar pan. Net jei viskas krinta iš rankų, pasistenkite valdytis. Kol kas nepriimkite konkrečių sprendimų.

MERGELĖ. Šiandien nelabai palanku vykti į didelius renginius, įtemptai dirbti, nes tai gali atsiliepti jūsų sveikatai. Neįsivelkite į intrigas, apkalbas, nelegalią veiklą, nes tai atsisuks prieš jus.

SVARSTYKLĖS. Kolektyvinis darbas, bendravimas teiks ir malonių, ir slogių įspūdžių. Tikriausiai susipainiosite savo santykiuose, požiūriuose. Kažkas iš draugų, pažįstamų gali nustebinti. Nedarykite skubotų išvadų.

SKORPIONAS. Ši diena įneš sumaišties į jūsų vidinį pasaulį. Atrodys, kad užsiimate ne

tuo, kuo turėtumėte, trūksta stabilumo, palaikymo. Neskubėkite neapgalvotai pradėti naujų darbų vien dėl patiriamo keisto spaudimo.

ŠAULYS. Diena turėtų būti veikli, teikianti daug informacijos. Visgi gali kilti nekokių netikėtumų, jeigu turite reikalų su užsieniečiais, užsiimate logistika, esate ilgame kelyje ar pan. Saugokite sveikatą.

OŽIARAGIS. Tikėtinas kontaktas su žmogumi, kurį laikote konkurentu arba tam tikrų jūsų problemų šaltiniu. Pasitelkite kantrybę ir diplomatiją, jeigu to bendravimo neįmanoma išvengti. Pasistenkite laiku grąžinti skolas, sumokėti mokesčius.

VANDENIS. Ši diena paglostymų nežada. Teks brautis pro konkurentus, oponentus. Regis, vakare tapsite nervingi, dirglūs. Tokią nuotaiką galite perduoti ir aplinkiniams. Tuomet linksma nebus.

ŽUVYS. Šiandien labiau prispaus darbai. Nesistenkite paskubomis įgyvendinti nieko naujo, svarbaus ar rizikingo – visas jūsų triūsas gali nueiti perniek. Atsargiai kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video