2024/04/27

 

BALDAI SVETAINEI: KĄ GALIME PASIRINKTI?

Pixabay nuotrauka

Baldų pasirinkimas svetainei didele dalimi susijęs su tuo, koks šios patalpos plotas. Tačiau bet kuriuo atveju neabejotinai norėsite čia įkurdinti stilingus, kokybiškus baldus. Kokius rinktis šiai patalpai?

Minkšti baldai

Pastarieji yra šio kambario kertinis akcentas. Ar įsivaizduojate svetainę be minkštų baldų? Greičiausiai, daugelis pasakys, kad ne. Tad jei turite didelę erdvę, drąsiai rinkitės platų, didelį minkštą kampą, prie jo dar galite priderinti ir fotelius ar pufą. Jei minkšto kampo nenorite, rinkitės sofos ir fotelių draugiją – pastaruosius galite stilingai išdėstyti skirtingose svetainės vietose. Mažesnei svetainei geras variantas bus dvivietę sofa ir vienas ar pora fotelių.

Sekcija

Daugelyje svetainių yra sekcija – labai geras variantas indams, stalo įrankiams, knygoms, suvenyrams ir kitiems daiktams. Plati sekcijų įvairovė leis atrasti tą, kuri poreikius atitiks geriausiai. Jei svetainė maža arba norite minimalizmo, sekciją gali pakeisti nedidelė komoda ar kuklesnė vitrina.

Staliukas

Žurnalinis staliukas bus ir stilingas, ir funkcionalus sprendimas. Rinkdamiesi atsižvelkite, kokį stilių svetainėje kuriate.

Kur pirkti baldus svetainei?

Labai platų baldų spektrą rasite „Deinavos“ asortimente. Galite atvykti į salonus arba pirkti internetu iš Deinavosbaldai.lt. Bet kuriuo atveju džiaugsitės kokybiškais, stilingais baldais savo svetainei.

„Market Rats“ inf.

Užs. Nr.1105

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video