2024/04/30

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 8 D.

Unsplash nuotrauka

Rugsėjo 8-oji – Šilinės (Švč. Mergelės Marijos gimimo diena); Vytauto Didžiojo karūnavimo ir Padėkos už Lietuvos nepriklausomybės ir laisvės apgynimą diena; Tarptautinė raštingumo diena; Tarptautinė kineziterapeuto diena.

AVINAS. Mintys daugiausiai suksis apie šeimą, namus, pinigus. Galite išleisti pinigų, kad patenkintumėte artimųjų poreikius, pagerintumėte savo gyvenamąją ar darbo aplinką.

JAUTIS. Neblogai spręsis reikalai, susiję su mokslu, korespondencija, reklama, žiniasklaida. Padaugės draugiškų kontaktų, išgirsite naujienų, apsispręsite dėl kelionės, mokymų ar transporto, ryšių reikalų.

DVYNIAI. Nepraleiskite progos užsidirbti pinigų, net jei tai tebūtų trumpalaikė galimybė. Jeigu rimtai pasistengsite, jums turėtų pavykti išsireikalauti uždirbtus, pažadėtus pinigus ar sudaryti planuotą kontraktą.

VĖŽYS. Šiandien pasitaikys nesklandumų, sudirgusių emocijų, tačiau nuotaiką skaidrins viliojami pasiūlymai, komplimentai bei dėmesio ženklai iš aplinkinių. Kils ūpas ieškoti pramogų.

LIŪTAS. Šiandien verta labiau pasikliauti intuicija. Gali pavykti išsiaiškinti slaptą etinę, jausminę dilemą. Su pramogų verslu, menu, kūryba susijusi veikla turėtų sektis. Atsargiai kelyje.

MERGELĖ. Palankus metas įsilieti į kolektyvinę ar visuomeninę veiklą, kokį nors judėjimą dėl viešojo intereso, demonstruoti organizacinius sugebėjimus, kompetencijas.

SVARSTYKLĖS. Santūrumas, apdairumas bus pagrindiniai sėkmės faktoriai šią dieną. Turėtų sustiprėti pasitikėjimas, sumažėti abejonių. Visgi nemažus pasiekimus gali sugriauti vakare prasiveržęs pyktis, sukelta avarinė situacija ar pan.

SKORPIONAS. Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio arba mokslo įstaigos. Galimas pasiūlymas ar pasirinkimas, susijęs su kelione, konferencija, stažuote ar pan.

ŠAULYS. Jeigu nestokojate darbštumo ir iniciatyvos, darbo stygiumi skųstis negalėsite. Uždarbis už pastangas bus tuo didesnis, kuo daugiau dirbate ir kuo mažiau laukiate „manos iš dangaus“. Gali išsispręsti skolų, kreditavimo klausimas.

OŽIARAGIS. Ši diena gali būti labai sėkminga, jeigu laiku ir vietoje pademonstruosite kompetenciją, gebėjimus, sudalyvausite konkurse ar pan. Vakare pasisaugokite ugnies, agresijos, neprovokuokite konfliktinių situacijų.

VANDENIS. Regis, pagaliau suprasite, kad pats metas susirūpinti profesiniu tobulėjimu, kelti kvalifikaciją, mokytis naujų dalykų, o galbūt – aktyviai ieškotis kito darbo. Galite svarstyti naujas karjeros galimybes. Jeigu nekaip jaučiatės, nedelskite pasitikrinti.

ŽUVYS. Tikėtini kūrybiniai ir kitokie laimėjimai. Kažko galėsite pasimokyti iš mylimų žmonių ir netgi iš vaikų, gerbėjų. Puikus metas malonioms pramogoms. Pasisaugokite agresijos, reketo.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video