2024/05/02

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 5 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Būsite nusiteikę analizuoti savo ir kitų elgesio motyvus bei siekti stabilumo. Gali būti, kad gausite naudingą patarimą arba piniginę išmoką. Stenkitės laiku sutvarkyti nuosavybės dokumentus.

JAUTIS. Šiandien jus vilios nepatirti potyriai, naujovės. Galite aptarti svarbius reikalus, išgirsti pasiūlymų. Neatidėliokite darbų ir vizitų, kuriuos tikslinga atlikti kuo greičiau.

DVYNIAI. Filosofinis požiūris padės jums susitaikyti su permaina, jeigu tokią patyrėte ar patiriate. Regis, intuicija padės atskirti grūdus nuo pelų. Galite suvokti tai, ko anksčiau nesugebėjote sau paaiškinti.

VĖŽYS. Būsite nusiteikę ieškoti bendraminčių, diskutuoti, politikuoti. Situacija atrodys palanki, jausitės išgirsti, įvertinti. Visgi pernelyg nepasikliaukite šiuo įspūdžiu, neužmikite ant laurų.

LIŪTAS. Ši diena gali suteikti peno apmąstymams, ypač jei galvojate apie karjeros perspektyvas, verslo partnerystę. Regis, pajusite, kad atsiranda daugiau bendraminčių.

MERGELĖ. Regis, labai domėsitės mokslo, kultūros, politikos, kelionių, užsienio reikalų klausimais. Galite gauti lauktą žinią iš toli arba įvyks reikšmingas įvykis, pokalbis ar interviu.

SVARSTYKLĖS. Gali būti, kad turėsite išlaidų arba imsitės reikalų, susijusių mokesčiais, investicijomis, draudimu, paveldėjimu. Regis, tai atliksite sėkmingai. Jeigu ieškote darbo ar rėmėjų, galite gauti pranešimą.

SKORPIONAS. Ši diena tinkama susitarimams dėl tarpininkavimo, partnerystės, bendradarbiavimo, teisinės konsultacijos ar pan. Regis, nesunkiai rasite sąjungininkų, o oponentai ir konkurentai pernelyg nedemonstruos priešiškumo.

ŠAULYS. Šiandien būsite pastabūs detalėms, išrankiai vertinsite savo ir aplinkinių išvaizdą, darbo kokybę. Jeigu mėginsite įsidarbinti, turėtų pasisekti. Regis, jūsų inovatyvumas, darbštumas bus gerai įvertintas.

OŽIARAGIS. Palanku užsiimti kūrybiniais projektais, šou verslu, dirbti su augančia karta. Jeigu jums asmeniškai tai nėra aktualu, tai galbūt savo rezultatais, pasiekimais, gabumais nustebins vaikai ar mylimas žmogus.

VANDENIS. Jeigu nepuoselėjate nerealių troškimų, šiandien nusivylimų nepatirsite. Gali pavykti sumanymas, susijęs su nekilnojamuoju turtu, apdaila, praktiniais šeiminiais reikalais.

ŽUVYS. Aktualūs bus reikalai, susiję su žiniasklaida, mokslu, ryšiais, reklama, pervežimais. Galbūt sulauksite žinučių apie giminaičių ar draugų planus. Siekite konkretumo, jeigu teks derėtis, sudarinėti sutartis, informuoti visuomenę, asmenis.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video