2024/04/27

 

TAI KAM TADA PĖSČIŲJŲ PERĖJOS?

Nors iš vieno ir iš kito šono – po perėją, dažnas pėstysis susigundo rizikuoti ir gatvę kirsti per vidurį. Asociatyvi nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kristina VALYTĖ

Kelių eismo taisyklės, kurių privalo laikytis ir pėstieji, ir vairuotojai, niekam ne naujiena, bet turbūt visada buvo ir bus žmonių, kurie jų piktybiškai nesilaiko ir kelia grėsmę sau ir kitiems.

Viena opi problema, kurią neretai pastebi vairuotojai, kai pėstieji Kupiškio miesto centre, Gedimino gatvėje, vietoj to, kad eitų per perėją prie „Swedbank“ banko ar per perėją prie kavinės „Pasimatymas“ ir buvusios „Švaros prekių“ parduotuvės, dažnai kerta gatvę per vidurį – ties parduotuve „Humana“. Tai gali būti vienas žingsnis iki nelaimės.

„Važiuoju sau ramiai per Kupiškio centrą ir tik šast nuo „Humanos“ močiutė su vaikštyne, vos spėjau sustabdyti“, – pasakojo vienas vairuotojas.

Plačiau skaitykite rugsėjo 2 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kaip pereiti gatve kur kertasi kapu ir pergales gatve? Pasibaige baznycios saligatvis ir kas toliau? Didziausia sankryza ir tikrai vienas zingsnis nuo nelaimes.

  • Nutrenkt tokias bobulytes. Valstybės biudžetui tik geriau

  • Kad pamatytumei tas perėjas;tai visų pirma jas perdazykite;atnaujinkite!O dabar nesimato is vis….pav.prie policijos,ten gali stovet nors pusdienį ,niekas nesustos…nes perejos Nesimato!!!O apie naktinį motorolerių griaudejimą !Jiems viskas galima;;ir be sviesų ir leistino greicio isvis kaip tokio nesilaiko!O paskui apkaltina visai nekaltą zmogų!

    • prie policijos perėjos nau daug metų nėra

    • Ten prie policijos, jei ką, ir nebeturi matytis, nes perėja jau metai tai tikrai, jei ne daugiau, kaip panaikinta. Pasižiūrėkit, nebėra stulpų su perėjos ženklais, ir stovėkit nors ir tris paras, laukdami kol sustos nebent toks pat nežinantis taisyklių kaip jūs 😀

  • Pėstieji siūlosi pildyti biudžetą baudomis, o pareigūnai į tai nekreipia dėmesio. Kupiškio centre pažeidėjų kiek tik akys užmato. O dar kur vakare šėlstantys motociklininkai….

Rekomenduojami video