2024/04/28

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 3 D.

Pixabay nuotrauka

Rugsėjo 3-ioji – Senelių diena.

AVINAS. Nuo pat ryto būsite kupini pozityvių paskatų, dosnumo, ūpo stengtis dėl savęs bei kitų. Visgi popiet galite sulaukti priekaištų ar spaudimo elgtis kitaip, nei patys norite. Tiesiog darykite gerus darbus ir nesinervinkite.

JAUTIS. Nors tikrai ne visada pildosi svajonės ir iliuzijos, jums gali nusišypsoti sėkmė. Už gera šįkart bus atlyginta geru. Tik venkite svaigalų, triukšmingų susibūrimų. Atsargiai kelyje.

DVYNIAI. Gali būti, kad jaudulio sukels ypatingas įvykis, renginys ar susitikimas. Vakare pasijusite labai išvargę nuo šurmulio ir įspūdžių. Laikykite piniginę atokiau nuo godžių akių. Laiku eikite ilsėtis, tausokite sveikatą.

VĖŽYS. Šiandieną seksis neblogai, jeigu stengsitės suprasti kitus žmones ir sugebėsite atsiprašyti, rasti kompromisą, susitarti dėl abipusiai svarbių dalykų. Tačiau netaktu, grubumu galite pakenkti ir sau, ir kitiems.

LIŪTAS. Daugiau energijos ir optimizmo turėsite iki pavakarių. Galite daug nuveikti, tačiau tai turėtų būti nekasdieniška veikla. Galbūt nemažą kelią įveiksite vykdami į renginį, varžybas ar kt.

MERGELĖ. Ši diena turėtų būti aktyvi, tačiau joje slypi pavojų. Sunku bus susilaikyti neišlaidavus, nepirkus patikusių daiktų ar paslaugų. Gali sudominti siūloma kelionė ar mokymai. Elkitės atsakingai su pinigais, santaupomis.

SVARSTYKLĖS. Šiandieną labai jautriai reaguosite į šalia esančių asmenų pastabas, pašaipius juokelius ir pan. Nesileiskite išprovokuojami netinkamam elgesiui ir patys kitų neerzinkite.

SKORPIONAS. Pravartu sportuoti, grūdintis, atlikti higienos bei grožio procedūras. Rūpinkitės ne tik išoriniu savo įvaizdžiu, bet ir vidiniu pasauliu. Siekite darnos su savimi ir kitais.

ŠAULYS. Šiandieninės jūsų mintys ir viltys turėtų būti priimtinos ir kitiems žmonėms, todėl lengvai rasite bendrą kalbą, suformuosite bendrus tikslus. Savo žavesiu galite išprovokuoti romantišką avantiūrą.

OŽIARAGIS. Mąstysite apie savo vaikystę, namų jaukumą, artimuosius. Jeigu pavyks susitaikyti su kitų trūkumais ir būti tolerantiškiems, galite tikėtis neblogos dienos.

VANDENIS. Pasidalijimas mintimis, patarimais šiandien būtų labai naudingas. Būkite atidūs pašnekovų atžvilgiu, nekalbėkite vien apie save. Smagiau bus, jei suorganizuosite romantišką pramogą, išvyką ar pan.

ŽUVYS. Tai harmonijos ir poilsio diena. Jeigu neseniai papilnėjo piniginė, dairysitės, ką įsigijus ar kur investavus tuos pinigus. Tikėtini neblogi pasirinkimai, tačiau vadovaukitės savo galva, o ne abejotinais patarimais.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video