2024/04/27

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 2 D.

Rugsėjo 2-oji – Pasaulinė barzdų diena; Baltijos jūros diena.

AVINAS. Maloni diena. Regis, padaugės meilės širdyje ir grožio aplinkui. Galbūt suprasite, kad laimės pojūčiui reikia nedaug – vidinio džiaugsmo ir harmonijos savyje.

JAUTIS. Tai galėtų būti maloni, atpalaiduojanti diena. Tereikia neversti savęs bendrauti ar kur nors vykti, jeigu tam priešinasi jūsų vidinis balsas. Leiskite sau pabūti taikoje su savimi.

DVYNIAI. Šiandien jus vilios susitikimai su bendraminčiais. Galite kažką įdomaus susiorganizuoti, sudalyvauti kolektyviniame, visuomeniniame ar miesto renginyje. Daugės romantikos, flirto, megsis draugystės.

VĖŽYS. Kad ir ką veiksite, rezultatas bus neblogas. Jeigu jums šiandien reikia dirbti, nauda atpirks pastangas bei sugaištą savaitgalio laiką.

LIŪTAS. Jums labiausiai norėsis ištrūkti iš namų ir pasidairyti į tai, kas gražu, nekasdieniška, įdomu, teikia peno vaizduotei bei jūsų gyvenimo filosofijai.

MERGELĖ. Šiandien noriai išlaidausite gražiems ar netgi prašmatniems dalykams. Veikiausiai įsigyti daiktai bus kokybiški ir nesigailėsite palengvinę piniginę.

SVARSTYKLĖS. Šiandien bus gana lengva susitaikyti su tais, kurie kiek nutolo ar įsižeidė. Nebloga diena tuoktis, megzti partnerystės ryšį, paremtą meile ir įsipareigojimu.

SKORPIONAS. Bet kokius savo šio savaitgalio planus vykdysite noriai, su polėkiu, net jei tai tebūtų ūkinė ruoša, garderobo peržiūra, augintinių priežiūra. Beje, galite įsigyti mielą gyvūną.

ŠAULYS. Regis, mėgausitės šiuo savaitgaliu iš visos širdies bei galimybių. Noriai lepinsite vaikus, kartu smagiai leisite laisvalaikį.

OŽIARAGIS. Šiandien puikiai jausitės su šeima, kad ir kuo užsiimtumėte. Regis, nevengsite bendrų buities, ūkio darbų bei iškylų. Galima šeimos šventė, iškyla, geras pirkinys.

VANDENIS. Šiandieniniai pokalbiai, susitikimai jus turėtų intriguoti ir džiuginti. Tiktų vykti į ekskursiją, parodą, teikti interviu arba ieškoti reikalingos informacijos.

ŽUVYS. Šiandien neblogai jausite, ko jums trūksta iki komforto pojūčio. Galbūt ką nors nudžiuginsite gražia ar gardžia dovanėle, arba patys pasidžiaugsite jums parodytu dėmesiu.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video