2024/04/27

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 1 D.

Rugsėjo 1-oji – Mokslo ir žinių diena.

AVINAS. Jeigu išvakarėse vartojote svaigalus, pagirias jausite iki pietų. Apskritai, ši diena jums ne itin palanki dėl didesnės tikimybės apsinuodyti, susižeisti, išprovokuoti agresiją.

JAUTIS. Rytą bus daug neįprastų įspūdžių. Tikėtinos naujos pažintys. Vakaras nepalankus sveikatai.

DVYNIAI. Iš ryto šiek tiek nerimausite dėl numatomų darbų ar įvykių. Galimos keistos situacijos, nesusipratimai. Vakare galbūt susitiksite su draugais, dalyvausite triukšmingame renginyje.

VĖŽYS. Neįprastų pamąstymų sukels kelionės įspūdžiai, naujo etapo pradžia arba nepažįstamo žmogaus filosofiniai pastebėjimai. Vakare padidės nervingumas suvokus, kiek darbų dar liko nepadarytų. Saugokitės pervargimo, traumų.

LIŪTAS. Rugsėjo pirmoji jums primins kai kurias ankstesnes patirtis arba pakeis gyvenimo ritmą, reikš neįprastą transformaciją. Vakare venkite bet kokios rizikos kelyje ir nekonfliktuokite su nepažįstamais asmenimis.

MERGELĖ. Jums gali tekti guosti, drąsinti sutrikusį žmogų, padėti ligoniui ar neįgaliajam. Popiet daugės finansinių rūpesčių. Pasisaugokite sukčių. Galima patirti žalą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien gali tekti eiti į darbo pokalbį arba padėti susigaudyti naujokams jiems neįprastoje aplinkoje. Vakare itin venkite konfliktinių situacijų.

SKORPIONAS. Regis, daug dėmesio teks skirti vaikams, augančiai kartai. Jiems ir jums teks priimti naujoves arba susiorientuoti neįprastoje situacijoje. Vakaras nepalankus sveikatai. Venkite rizikos.

ŠAULYS. Šiandien mintys suksis apie šeimą, artimuosius. Galimas tam tikras chaosas namuose. Galbūt nerimausite, kad tenka keisti kai kuriuos įpročius ar skatinti tam šeimos narį. Vakaro pramogos gali baigtis triukšmingai.

OŽIARAGIS. Rytas žada kiek neįprastų situacijų ir pokalbių. Jums norėsis daugiau konkretumo ir aiškumo. Vakaras gali būti neramus dėl konflikto viešumoje ar namuose. Neprovokuokite agresijos, saugokitės traumų.

VANDENIS. Regis, šis rytas bus kiek neįprastas, nes teks galvoti apie dalykus, kurie jums nėra aiškūs ir žinomi. Pasisaugokite sukčių, racionaliai įvertinkite siūlomus sandorius, prekių kokybę ir kt. Būkite itin atidūs kelyje.

ŽUVYS. Nuo pat ryto būsite kiek išsiblaškę, tačiau empatiški ir intuityvūs. Gali užplūsti meninis įkvėpimas arba stiprus noras svaigintis. Tikėtina neįprasta patirtis. Vakare pasistenkite neprarasti pinigų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video