2024/04/27

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 31 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Rugpjūčio 31-oji – Laisvės diena; Interneto dienoraščių (blogų) diena; Tarptautinė perdozavimo žinomumo diena.

AVINAS. Šiandien galite nekaip jaustis, sunku bus susikaupti. Bus lengva paminti kai kuriuos etikos principus ar įsivelti į moralines dilemas. Neverta tikėtis, kad už neteisėtą veiklą sulauksite pagyrimų. Saugokitės sukčių, vagių.

JAUTIS. Regis, daug dėmesio skirsite kitų žmonių reikalams, ir netgi nebūtinai jiems to pageidaujant. Santykiai su mylimu žmogumi ar geru draugu gali komplikuotis, jeigu išaiškės nedoras poelgis.

DVYNIAI. Šiandien būsite nusiteikę padirbėti, net jei jūsų niekas nespaudžia ir neragina. Visgi jausite augančią įtampą, ypač bendraujant su autoritetingais veikėjais ir konkurentais. Atrodys, kad į jūsų vietą kažkas taikosi.

VĖŽYS. Šiandien gaunama jums aktuali informacija bus labai prieštaringa. Galite susidurti su etine arba teisine dilema. Jeigu padarysite klaidą, atsikovoti pozicijas bus nelengva.

LIŪTAS. Tai, ką neseniai labai vertinote, gali nebe taip džiuginti. Gali tekti už kažką primokėti, įsiskolinti ar kitaip finansiškai įsipareigoti. Būkite apdairūs ką nors pirkdami, pasirašydami.

MERGELĖ. Jūsų šiandieninė sėkmė labai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo. Galite labai susidomėti informacija apie partnerius ar konkurentus. Galbūt ir jūsų antroji pusė pateiks staigmenų. Nesivelkite į ginčus, ypač vakare.

SVARSTYKLĖS. Galite išleisti nemažai pinigų sveikatai atstatyti ar profilaktikai, įvaizdžiui gerinti, naminių augintinių reikmėms. Tikriausiai kils ūpas visur daryti tvarką, šveisti namus ar peržiūrėti garderobą.

SKORPIONAS. Būsite kūrybingi ir veiklūs. Pajusite ūpą konkuruoti dėl įtakos, kokio nors laimėjimo ar meilės objekto. Tikėtini susibūrimai, flirtas. Visgi susilaikykite nuo rizikingų nuotykių ir labiau saugokite vaikus.

ŠAULYS. Regis, šiandien jums labiau norėsis tūnoti namuose ar sodyboje, pasislėpus nuo šurmulio, neįprastų sunkumų nei juos įveikinėti. Labai svarbus bus artimųjų palaikymas, tačiau šeiminių barnių tikimybė gana didelė.

OŽIARAGIS. Šiandien noriai bendrausite, o jūsų dėmesio bei protingų žodžių pageidaus ir draugai, ir vaikai, ir tie, su kuriais kartu dirbate, mokotės. Visais būdais stengsitės apginti savo nuomonę, jei visgi kas nors sumanys jums prieštarauti.

VANDENIS. Regis, plačiai atversite širdį, o galbūt ir piniginę. Komercinius ir prekinius sandorius šiandien sudarinėkite itin apdairiai. Yra pavojus apsigauti ar pamesti, prarasti asmeninį daiktą.

ŽUVYS. Informacija, kurią nelengvai gausite, gali pasirodyti paini, prieštaringa Vargu ar ji jums padės. Bendraudami stengsitės būti geranoriški, tačiau vis tiek galite išprovokuoti kažkieno nedraugišką reakciją, ginčus. Būkite itin atidūs prie vairo, kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video