2024/04/27

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 30 D.

Rasos Čepaitės nuotrauka

AVINAS. Regis, kažkas gali jus suklaidinti arba jūs kitiems paskleisite gandus. Būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į aferas, intrigas. Nepasiduokite ir svaigalų traukai. Saugokitės infekcijos, apsinuodijimo.

JAUTIS. Svarbiausių dalykinių vizitų ir darbų geriau būtų imtis planingai nei spontaniškai. Pastaruoju atveju bus žymiai sunkiau susitarti. Vakare po darbų neišbūsite be draugijos. Jeigu tik panorėsite, kompanija tikrai atsiras.

DVYNIAI. Šiandien tikriausiai neišvengsite nerimo, susijusio su studijomis, pristatymais, interviu, kelione ar kt. Regis, šį vakarą susikaupsite kažkokiam darbui ir užtruksite iki vėlumos.

VĖŽYS. Iš pat ryto pravartu tvarkyti finansinius reikalus: mokėti mokesčius, skolas, draudimo įmokas, alimentus ir pan. Tik nederėtų išlaidauti neapgalvotiems brangiems pirkiniams. Popiet galite kažkur išvykti toliau.

LIŪTAS. Iš ryto gali sugesti nuotaika dėl nemalonios pastabos, žinios arba ūmaus sveikatos sutrikimo. Lanksčiau derinkite interesus su kitais žmonėmis, partneriais – tuomet pasieksite geriausią rezultatą.

MERGELĖ. Šiandien būsite nusiteikę daug nuveikti bendradarbiaudami su kolegomis, partneriais. Pozityviai kitus veiksite savo šypsena ir sąmoju. Visgi vakare galimas nemalonus pokalbis.

SVARSTYKLĖS. Jums galbūt teks rinktis – skirti laiko siūlomai pramogai ar nepraleisti galimybės papildomai užsidirbti. Artimas žmogus, vaikai pažers naujų užgaidų, kurių tenkinimas patuštins piniginę.

SKORPIONAS. Regis, šeimos, vaikų ir materialinės problemos bus itin aktualios. Laimei, emocijos, protas ir intuicija veiks išvien. Tai puikus derinys geriems sprendimams priimti.

ŠAULYS. Galimas pranešimas, kelionė, svečias ar pokalbis, verčiantis koreguoti kai kuriuos planus. Vakarą skirkite šeimai, buičiai. Nenumokite ranka į pagyvenusio artimojo nusiskundimus, poreikius.

OŽIARAGIS. Kils minčių, o gal ir naujų konkrečių planų, susijusių su darbu, verslu. Popiet būsite nusiteikę bendrauti, rašyti, reklamuoti. Jus gali aplankyti giminaitis ar senas draugas.

VANDENIS. Šiandien jums labai rūpės pinigų ir verslo klausimai. Tikėtinas didesnis komercinis arba kūrybinis aktyvumas. Vakaras parodys, ką tuo laimėjote – naudos ar nuostolių.

ŽUVYS. Regis, nerimausite dėl savo ar artimo žmogaus sveikatos, darbo. Gali pasireikšti alerginė reakcija arba neaiškus sutrikimas. Neužsiimkite savigyda, jeigu sunegalavote.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video