2024/04/28

 

TREMTINIAI APTARĖ NUVEIKTUS DARBUS, APDOVANOJO SAVO NARIUS

Dalis Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos Kupiškio filialo narių dalyvavo ataskaitiniame susirinkime. Autorės nuotrauka

Rugpjūčio 24 dieną Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos Kupiškio filialo nariai buvo sukviesti į ataskaitinį rinkiminį susirinkimą. Apibendrinta, ką per metus pavyko nuveikti. Pagerbti Lietuvai nusipelnę Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos Kupiškio filialo nariai. Vienbalsiai pritarta, kad filialo pirmininkės pareigas ir toliau eis Dalia Dyrienė.

Jurga BANIONIENĖ

Garbingi apdovanojimai

Ataskaitinis susirinkimas pradėtas visiems drauge sugiedojus Lietuvos valstybės himną.

Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos Kupiškio filialo valdybos pirmininkė D. Dyrienė apgailestavo, kad į renginį, kaip planuota, negalėjo atvykti Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos pirmininkas Gvidas Rutkauskas. Jo vardu D. Dyrienė įteikė garbingus apdovanojimus.

Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos I laipsnio žymeniu „Už nuopelnus Lietuvai“ apdovanotas Mykolas Ūža. II laipsnio žymuo „Už nuopelnus Lietuvai“ įteiktas Juliui Skemundriui, III laipsnio – Broniui Burokui.

Žymeniu „Už nuopelnus Lietuvai“ pagerbta ir D. Dyrienė. Šie apdovanojimai bus perduoti renginyje negalėjusiems dalyvauti Jonui Babickui ir Pranutei Stasiūnaitei.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 29 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video