2024/04/27

 

KVIETĖ KARTU KILTI KULTŪROS SPARNAIS

Kupiškio kultūros centro darbuotojai pristatė sezono renginius ir džiugino žiūrovus daina. Autorės nuotrauka

Praėjusio penktadienio vakarą Kupiškio kultūros centro darbuotojų kolektyvas pakvietė į naujo 41-ojo kūrybinio sezono atidarymą.

Kiemelyje Kultūros centro ir jo padalinių darbuotojai pristatė planuojamus renginius, džiugino savo atliekamais muzikiniais kūriniais.

Jurga BANIONIENĖ

Naujo Kupiškio kultūros centro kūrybinio sezono šūkis – kultūros sparnais. Jo lankytojai per renginį sužinojo, ką žada kultūros darbuotojai, kokie numatomi renginiai. Planuojamas kalendorines šventes, pasaulinių ir tarptautinių dienų minėjimus, miesto renginius, projektus, jubiliejines sukaktis, kurios lauks šiuo nauju kūrybiniu sezonu, pristatė Kultūros centro darbuotojai. Dėl ko verta pas juos užsukti, papasakojo ir padaliniuose dirbantys specialistai.

Sezono atidarymo renginys sutapo su antruoju tarptautiniu muzikos festivaliu Kupiškyje. Trečiajame jo koncerte dainavo operos solistai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė. Jiems akompanavo dirigentas Vytautas Lukočius.

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Tai norit pasakyti, kad iki šito pastato pastatymo kūrybos kultūros namuose nebuvo? Kada pastatytos ,,Kuliškėnų vestuvės“? Tokio populiarumo vargu bepasieksite.

Rekomenduojami video