2024/04/27

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 29 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

AVINAS. Šiandien jūsų dienotvarkę aktyviai veiks artimieji, draugai ar pažįstami. Tikriausiai jie skatins jūsų saviraišką, ambicijas. Galite tartis dėl finansavimo, kreditavimo, bendro renginio ar projekto.

JAUTIS. Reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Subjektyvumas trukdys teisingai vertinti kitus. Jeigu norite padaryti gerą įspūdį patinkančiam žmogui, labiau domėkitės juo, o ne girkite save.

DVYNIAI. Tikėtini įspūdžiai kelionėje ar dalijimasis jais jau grįžus. Tikriausiai pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui, jeigu jums tai aktualu. Visgi nebūkite patiklūs, nes galima veidmainystė, apgaulė.

VĖŽYS. Šiandien kažko bus reikalaujama iš jūsų, ir tai gali įgauti piniginę išraišką. Galite daug nuveikti, jeigu nesiblaškysite ir veiksite žinodami, ko iš tiesų norite.

LIŪTAS. Galite įsivelti į rimtos konkurencijos arba meilės trikampio peripetijas. Tuomet laukia pavydo scenos, santykių aiškinimasis. Kita vertus, neblogai seksis, jei mokate prisitaikyti įvairiose situacijose.

MERGELĖ. Gali iškilti persikvalifikavimo, įsidarbinimo klausimas. Jeigu numatomi svarbūs kontaktai, pokalbiai, turite būti apsisprendę, ką sakysite, ko siekiate. Galite nusipirkti reikalingą daiktą, skirtą darbovietei ar namų ūkiui.

SVARSTYKLĖS. Būsite energingi, nusiteikę šokti, judėti, patirti nuotykių. Ši diena pažers pagundų. Galimas romantiškas apsvaigimas arba lepinimasis gardumynais.

SKORPIONAS. Emocinį polėkį galite patirti dėl santykių su dominančiu asmeniu. Gali kilti pagunda keisti gyvenamąją vietą ar veiklą, gyvenimo ar darbo sąlygas. Geriau būtų be skubos apsispręsti, ko norite jūs ir jūsų šeimos nariai.

ŠAULYS. Diena turėtų būti nebloga. Seksis demonstruoti žinias, reklamuotis, dirbti protinį darbą. Galimas viliojamas pasiūlymas, gera naujiena. Gali būti, kad užsitarnausite didesnį vadovų palankumą. Visgi venkite demagogijos.

OŽIARAGIS. Regis, jums rūpės stambūs pirkiniai. Galbūt pavyks nusipirkti išsvajotą daiktą, dėl ko nors palankiai suderėti arba jums bus suteikta naudinga paslauga.

VANDENIS. Regis, šiandien labiau vadovausitės širdies balsu, jausmais. Gali kilti idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti savo buitį. Tik neskubėkite žavėtis atsitiktiniais viliotojais.

ŽUVYS. Negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti nerimą. Atsipalaiduokite. Veikiausiai turėsite progų pademonstruoti meninį skonį, ypatingą įžvalgą, empatiją.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video