2024/04/28

 

KODĖL NE VISADA UŽTIKRINAMA PAVĖŽĖJIMO Į RENGINIUS PASLAUGA?

ELTOS nuotrauka

Į redakciją kreipėsi senjorė iš Kupiškio. Moteris teiravosi, kodėl centrinėje Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštėje nebevyksta renginiai.

Kristina VALYTĖ

„Turime gražią aikštę, bet visi renginiai perkelti į Uošvės Liežuvį. Kartais veža į tą salą miesto autobusas, bet labai retai. Dažniausiai neveža, nusigauk, kaip nori. O kaip senam žmogui, sunkiai vaikštančiam, be transporto, tą salą pasiekti? Toli. Tai ir sėdime namie be kultūros. O gaila… Taip norėjau nuvykti į „Muzikinį trečiadienį“, – skundėsi moteris.

Tad ar iš tiesų Kupiškio centrinė aikštė, kaip renginių vieta, užmiršta ir kada gyventojams suteikiama pavėžėjimo į renginį ir atgal paslauga, ko trūksta, kad visada ją pavyktų užtikrinti, pasiteiravome
laikinosios Kupiškio kultūros centro direktorės Ingos Dovydėnienės. Pasak jos, atsižvelgiant į 2022 metais atliktą Kupiškio kultūros centro paslaugų kokybės vertinimo tyrimą, įvairinant Kultūros centro veiklas, kuriant naujas galimybes Kupiškio rajono gyventojams ir svečiams, buvo sugalvotas vasaros „Muzikinių trečiadienių“ ciklas, iš kurio suplanuotų 5 koncertų 4 vyko Kultūros centro prieigose.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 26 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Renginiai Uosves liezuvyje skirti tik jauniems,sveikiems zmonems. Vyresniems ,neigaliems tik sedeti namie arba nueiti atsisesti ant netoliese esancio suoliuko..

  • Žiūrėkim realiai. Kas yra Kupiškis ? Tai senukų ir klipatėlių miestelis neturintis jokio pramoninio potencialo. Pagrininiai rinkėjai taipogi jie, tad valdžiai laikas suprasti kam skirti daugiausia dėmesio.

  • Ačiū merui Dainiui Bardauskui, kad iškėlė renginius iš aikštės ir iįsprendė klipatėlių atkirtimą iš gražių renginių. Dabar aikštė saugoma, kad trinkelių neišspardytų ir bevaikščiodami neišlaužytų. Mat tokias geras sudėjo.

Rekomenduojami video