2024/04/28

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 27 D.

AVINAS. Gali atsirasti neplanuotų darbų, rūpesčių. Dėl to staiga galite sugriauti kai kuriuos artimųjų planus ir sulaukti priekaištų ar net aštrių reakcijų. Nepamirškite rūpintis sveikata.

JAUTIS. Neblogai pailsėsite, jeigu atitrūksite nuo rutinos, pasidairysite toliau nuo namų, paskirsite romantišką pasimatymą, paskaitysite gerą knygą, pasikalbėsite su įdomiais žmonėmis.

DVYNIAI. Norėsis pramogų, malonumų, tačiau tam gali stigti pinigų. Jeigu trokštate gerų santykių, būkite taktiški ir nesavanaudiški. Neįžeiskite kito žmogaus jausmų. Saugokite savo ir kitų nervus, sveikatą.

VĖŽYS. Diena bus emociškai įtempta. Iš pusiausvyros ves kitaip mąstantys žmonės. Vis dėl to blaivaus proto balsas nuolat primins apie būtinybę elgtis santūriai. Atsargiai kelyje.

LIŪTAS. Pravartu labiau pasirūpinti įvaizdžiu, sveikata, grožiu ir augintiniais. Regis, domėsitės madingais drabužiais, aksesuarais, kosmetika ir kai ką įsigysite. Nepraraskite saiko išlaidaudami.

MERGELĖ. Šiandien jūsų smagius planus gali sujaukti sunkaus būdo žmonės. Kažkam neįtiksite, nors ir per galvą versitės dėl norimo palankumo. Visgi turėtumėte patirti ir šiek tiek romantikos ar įdomių įspūdžių.

SVARSTYKLĖS. Permaininga diena, kaip ir jūsų nuotaika. Stokosite kantrybės, pakantumo, atsargumo, o tai gali išprovokuoti nemalonų incidentą. Kažkoks sumanymas jūsų banko sąskaitai neišeis į gera.

SKORPIONAS. Šiandien jus labai trauks gamta, maloni draugija. Pravartu daugiau paskaityti, pasiklausyti įvairių žmonių minčių. Kita vertus, tai pareikalaus savikontrolės. Ypač svarbi bus kantrybė bendraujant su vaikais.

ŠAULYS. Regis, nevengsite savęs palepinti žemiškais malonumais, paišlaidauti. Tai niekam nepakenks, jeigu laikysitės saiko ir pasitarsite su artimaisiais. Nepykite ant pastarųjų, jeigu jie turi kitokią nuomonę.

OŽIARAGIS. Ši diena žada ir gerų įspūdžių, ir rūpesčių, ypač jei esate kelionėje arba užsiimate logistika, informacijos teikimu ir pan. Galbūt susidursite su netikėtais sunkumais.

VANDENIS. Šiandien patartina save palepinti, patinginiauti, užsiimti menu, medituoti, skaityti. Venkite triukšmingų susibūrimų, sunkių ūkinių darbų, kelionių, nepažįstamų asmenų draugijos.

ŽUVYS. Ši diena žada susitikimų, diskusijų. Kontroliuokite emocijas, tačiau nevenkite taktiškai išsakyti jausmų tam žmogui, apie kurį nuolat galvojate. Tai geriau nei užsitęsęs nesusipratimas ar įtempta tyla.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video