2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 23 D.

Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Rugpjūčio 23-ioji – Baltijos kelio diena (Juodojo kaspino diena).

AVINAS. Neišvengsite finansinių rūpesčių. Ne vienoje srityje tykos pavojai, todėl venkite avantiūrų, neprovokuokite rizikingų situacijų. Apdairiai tvarkykite savus ir svetimus pinigus.

JAUTIS. Šią dieną pradėsite su nemažomis ambicijomis. Ne visiems patiks jūsų noras visur būti teisiems, primesti savo požiūrį. Vakare galite emociškai pratrūkti ne vietoje ir ne laiku.

DVYNIAI. Darbo, gyvūnų priežiūros ir sveikatos reikalai reikalaus ypatingo atsakingumo. Tikriausiai gausite informacijos, susijusios su į(si)darbinimu, sveikatos tyrimais. Gresia apsinuodijimas, alerginės reakcijos, keistos infekcijos.

VĖŽYS. Būkite labai atsakingi priimdami sprendimus, susijusius su vaikais, jų ugdymu. Neįprastos avantiūros, neteisėti poelgiai gali atnešti rimtų problemų. Atsargiai kelyje.

LIŪTAS. Šiandien galite sulaukti įvairių netikėtumų. Susilaikykite nuo rizikingų veiksmų. Venkite įtampos darbe, sporte, geriau padarykite per mažai nei daug savo ar kitų sveikatos kaina.

MERGELĖ. Prieštaringa diena. Prisiklausysite visokių kalbų, keliančių nerimą, sumaištį. Nuo radikalių sprendimų, pakeitimų kol kas susilaikykite. Atsargiai kelyje.

SVARSTYKLĖS. Sutelksite dėmesį į praktiškus dalykus. Gali nutikti taip, kad stengsitės savo kišenę pripildyti pinigų ne itin sąžiningu būdu. Arba staiga kažko neteksite dėl kitų žmonių nedoro apsukrumo.

SKORPIONAS. Šiandien veikiausiai neišvengsite įtampos santykiuose. Jums prieštaraus, oponuos, o vakare galite išgirsti ir ultimatumų. Mažiau reaguokite į keistus ekscesus bei patys jų neprovokuokite.

ŠAULYS. Kebli situacija gali priversti jus pasijusti nejaukiai. Tikėtinas kenkimas iš pasalų arba nelegali veikla, intrigos. Kažkas gali mėginti jus įvelti į avantiūrą ar provokaciją. Saugokite sveikatą.

OŽIARAGIS. Šiandien bus nelengva padaryti gerą įspūdį aplinkiniams. Kur kas lengviau susikompromituoti, apsijuokti. Gali nuvilti draugas, gerbėjas. Labiau prižiūrėkite vaikus.

VANDENIS. Nelengva bus realizuoti svarbius planus. Galbūt teks bendrauti su nelanksčiais asmenimis, pareigūnais. Nedidinkite konfrontacijos, neerzinkite aplinkinių savo išsišokimais. 

ŽUVYS. Šiandien išgirstos naujienos gali priversti nerimauti, keisti planus, paskubomis rūpintis su mokslu, užsieniu, tarptautiniais pervežimais susijusiais reikalais. Stenkitės nenuleisti rankų. Kelyje prireiks ypatingo atsargumo.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video