2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 22 D.

AVINAS. Numatoma nemažai kalbų apie pinigus, skolas, finansines krizes. Iliuzijų ir finansinėje, ir meilės srityje bus žymiai daugiau nei realių galimybių. Galite patirti kažką, kas bus neįprasta ir pavojinga.

JAUTIS. Tikėtini ne vien malonūs išgyvenimai. Asmeniniuose santykiuose pasireikš nepastovumas, jausmų svyravimai į kraštutinumus. Vidinės audros skatins kautis su tariamais ar tikrais priešais.

DVYNIAI. Regis, patirsite įtampą santykiuose arba sveikatos pablogėjimą, nervinius sutrikimus. Nesistenkite nudirbti visų susikaupusių darbų ir nereikalaukite to iš kitų, jei matote, kad tai neįmanoma. Venkite agresyvių žmonių, konfliktų.

VĖŽYS. Ši diena gali pažerti pavojingų įvykių ir pagundų. Vis dar nesaugu kelyje, kelionėse, Rūpesčių gali sukelti ir vaikai, giminaičiai ar kaimynai. Kita vertus, būsite nusiteikę smagiai leisti laiką, lepinti save ir kitus maloniais dalykais.

LIŪTAS. Šiandien galite išgirsti nekokią naujieną, patirti nuostolį. Kai kurios jūsų viltys gali pašlyti. Apskritai palankiausia užsiimti buitine ruoša, ramiai ilsėtis sodyboje ar pan. Verčiau neužsiimkite jokiais finansiniais reikalais, nedarykite bankinių operacijų.

MERGELĖ. Visa diena bus kupina rūpesčių ir pavojų. Ginčams, diskusijoms eikvosite daug energijos ir dar daugiau emocijų. Būtų geriau, kad neįgytumėte blogos patirties, nepažeistumėte įstatymų, nekerštautumėte ir per klaidą nepadėtumėte aferistams.

SVARSTYKLĖS. Tam tikra prasme pasirodysite neteisūs. Galite patirti materialinę žalą arba problemų dėl netinkamai iššvaistytų pinigų. Pasisaugokite traumų, apsinuodijimo ir pavojų vandenyje.

SKORPIONAS. Diena gali atnešti krizės nuojautą. Paaštrės kai kurios problemos. Jausitės žymiai geriau, jeigu turite į ką atsiremti ir kuo pasikliauti. Įvertinkite savo galimybes. Labiau rūpinkitės vaikais.

ŠAULYS. Gali būti, kad išgirsite įvairių paskalų apie jums artimus žmones. Būtų geriau, jei išvadas darytumėte tik pasikalbėję akis į akį, išsiaiškinę painias detales, o ne aklai pasikliaudami piktais liežuviais. Atsakingai elkitės vandenyje bei su ugnimi, dujomis.

OŽIARAGIS. Tikėtinos nepigios pramogos, malonumai. Kai kurie draugai, pažįstami griaus jūsų pastangas būti taupiems bei praktiškiems ir vilios į avantiūras. Šiandien nederėtų niekuo rizikuoti, žadėti.

VANDENIS. Regis, nejausite apribojimų ir nepaisysite jokių autoritetų. Būtų geriau, kad nenurodinėtumėte kitiems, kaip jiems gyventi ir mąstyti. Nepalanku investuoti ir išlaidauti brangioms prekėms. Saugokitės avarinių situacijų, traumų, nuostolių.

ŽUVYS. Tikėtini konfliktai dėl išlaidumo, neatsakingumo, arba emocijas audrins jums nepritariantys asmenys. Regis, patys provokuosite rizikingus nuotykius, aršias pavydo scenas. Elkitės atsargiai, nes galite būti užpulti. Venkite svaigalų ir rizikos vandenyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video