2024/07/27

 

DIENOS CHIRURGIJOS CENTRO REIKALAI JUDA PIRMYN

Tik laiko klausimas, kada Kupiškio ligoninėje pradės veikti Dienos chirurgijos centras. Jurgos Banionienės nuotrauka

Kristina VALYTĖ

Kupiškio ligoninės direktorius Julius Panka pasidžiaugė, kad laiko klausimas, kada ligoninė pradės teikti dienos chirurgijos paslaugas.

„Perkama aparatūra, derinamas medikų licencijų klausimas. Viskas priklausys nuo licencijuojančių įstaigų ir teritorinių ligonių kasų“, – teigė ligoninės direktorius.

Chirurgines paslaugas ligoninė nustojo teikti 2005 metais, tad tokių paslaugų grąžinimas prilygsta kone pakilimui iš pelenų. „Internete dažnai sulaukiame kandžių komentarų, kam ligoninės Kupiškyje dar reikia, tad mūsų siekis – pateisinti ligoninės vardą“, – tikino pašnekovas.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 22 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Vienintelis Kupiškyje chirurgas buvo Tubelis

  • Ačiū ligoninės direktoriui, kad bent kažkas juda priekin.

  • Labai džiugu, kad pradedama rūpintis savo rajono gyventojais . Pagarba vadovams kuriems svarbi rajono ateitis . Sugriauti proto daug nereikia , bet atkurti tai tikrai reikia įdėti daug jėgų o tuo labiau, kai centrinė valdžia visiškai nesuinteresuota rajono žmonių gerbūviu , jiems tik Vilnius , Kaunas ,na dar Klaipėda rūpi. ačiū už dedamas pasrangas

  • Linkiu sėkmės . Gal nors kiek pagerės gyvenimas Kupiškyje . Tegyvuoja ligoninė . Ir darbo daugiau žmonių turės . O darbas – tai šventė .

Rekomenduojami video