2024/05/02

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 21 D.

Asociatyvi nuotrauka iš redakcijos archyvo

AVINAS. Tikėtinos prieštaringų jausmų peripetijos. Nederėtų pernelyg kištis į svetimus reikalus ir pykti dėl kitokios nuomonės. Užuot graužę save bei kitus, verčiau paieškokite pozityvaus būdo pašalinti įtampą.

JAUTIS. Jeigu niekur neketinate vykti, tai uoliai imsitės ūkinių reikalų, namų ruošos, higienos, grožio procedūrų. Regis, savo dėmesiu, globa labiau palepinsite ir augintinius.

DVYNIAI. Meilė artimui gali pareikalauti piniginės išraiškos. Asmeninės užgaidos taip pat kainuos. Elkitės taip, kad nei jums, nei kitiems netektų rizikuoti sveikata, turtu. Saugokitės ugnies, dujų, pavojų vandenyje.

VĖŽYS. Jums teks paplušėti. Jeigu ne darbe, tai namų ūkyje. Regis, demonstruosite dosnumą artimųjų ir draugų atžvilgiu. Tačiau bus nesaugu kelyje ir reikalingas ypatingas budrumas.

LIŪTAS. Šiandien aktyviai bendrausite, judėsite, Regis būsite linkę pasipuikuoti tuo, ką gebate arba turite, trokšite komplimentų. Verčiau nesigirkite, nes aplink jus yra nesąžiningų žmonių, tik ir laukiančių progos jumis pasinaudoti.

MERGELĖ. Šiandien galite spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, pinigais, remonto darbais. Svarbu vadovautis protu, racionaliais apskaičiavimais. Saugokitės nesąžiningų tarpininkų, sukčių.

SVARSTYKLĖS. Būsite emocionalūs, lengvai pažeidžiami. Verčiau neplanuokite ir nepradėkite svarbių užmojų, susitikimų, neišlaidaukite ir neužsakinėkite prekių iš abejotinų svetainių. Apsitvarkykite namuose – jauki aplinka pakels nuotaiką.

SKORPIONAS. Regis, teks paišlaidauti vaikų poreikiams, o gal ir ne tik jų, jeigu ruošiatės ką nors sveikinti, pagerbti. Visgi dosnumo demonstruoti jums nesinorės, todėl mieliau norėsite pasislėpti nuo tokių rūpesčių bei šurmulio.

ŠAULYS. Šiandien jus džiugins susitikimai su draugais, renginiai. Tačiau bus nelengva, jeigu teks dirbti. Regis, nepavyks įgyvendinti numatyto plano. Dažniau klysite, emocingiau į viską reaguosite, arba taip elgsis tie, su kuriais esate susiję.

OŽIARAGIS. Šiandien patirsite stiprių jausmų. Regis, stokosite emocinės pusiausvyros ir pozityvumo. Labiau kontroliuokite savo kalbą, stenkitės būti objektyvūs. Nesivadovaukite ambicijomis.

VANDENIS. Tai, kas atrodė pagrįsta teoriškai, praktiškai pasirodys sunkiai įgyvendinama. Venkite būti pernelyg familiarūs bendraudami su įtakingais asmenimis. Kelionės ir investicijos šiuo metu yra nesaugios.

ŽUVYS. Šiandien daug galvosite apie egzistencinius dalykus arba apie skolas, pinigus, investicijas. Lengva įsivelti į abejotiną avantiūrą, užkibti ant sukčių kabliuko. Būkite apdairūs bei patys nesukčiaukite.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video