2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 17 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

AVINAS. Šiandien nesitikėkite atsipalaidavimo. Teks prisiminti pareigas, kažkas kritikuos jūsų ydas, silpnybes. Gali tekti susirūpinti profesiniu įvaizdžiu, kvalifikacija. Nerimo gali sukelti sutrikusi sveikata.

JAUTIS. Jaunatis prasidėjo su trenksmu, skandalingai, o gal kaip tik su kūrybiniu, sportiniu polėkiu. Būtų žymiai geriau išvengti šeiminių problemų, nes aštrinamos jos tik gilės.

DVYNIAI. Būtų klaida imtis neapgalvotų iniciatyvų. Nepradėkite griauti to, kas jau yra pastatyta ir tinkamai sureguliuota. Turbūt neišvengsite nemalonių pokalbių, kritikos. Neskubėkite ko nors apkaltinti nebūtomis nuodėmėmis.

VĖŽYS. Šiandien gauta informacija gali sukelti minčių ir abejonių dėl jau padaryto pasirinkimo, užsakytos prekės ar kt. Galimas darbo interviu, mokymosi kursų pradžia arba paskata jais domėtis.

LIŪTAS. Galimi įvykiai, sprendimai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu, prekyba. Labai svarbu gerai suprasti savo ir suinteresuotų asmenų interesus, nes pastarieji gali būti nelabai suderinami. Venkite aferų.

MERGELĖ. Tikriausiai neišvengsite konkurencinės kovos, ambicijų, sudirgusių emocijų. Labiausiai iš pusiausvyros ves kitų žmonių nepritarimas jūsų nuomonei ir interesams. Saugokite savo ir kitų sveikatą, venkite streso.

SVARSTYKLĖS. Galite turėti reikalų su labdara, socialine bei sveikatos apsauga. Jausite, kad už jūsų nugaros vyksta keisti dalykai. Regis, baiminsitės, kad į viešumą gali iškilti tam tikros paslaptys. Šiandien naudingiau patylėti nei atvirauti.

SKORPIONAS. Nors bendras dienos fonas nekoks, daug nesusipratimų, kovų dėl įtakos, tačiau turėtumėte jaustis gana neblogai. Tikriausiai sužinosite, kad kažkam esate ypatingi ir reikalingi.

ŠAULYS. Regis, visą dieną būsite neramūs, nerasite vietos. Privalote sutvarkyti būtiniausius reikalus, kad ir kaip nesinorėtų. Venkite konfliktuoti su aplinkiniais. Pasisaugokite netikrų pranašų, aferistų ir patys kitų neklaidinkite.

OŽIARAGIS. Šiandien į savo ir kitų moralę, tikslus galite pažvelgti nauju aspektu. Regis, kils rūpesčių, jeigu planuojate išvykti į užsienį, keisti studijų kryptį ar pan. Galimas nuostolis.

VANDENIS. Diena bus emociškai įtempta. Žmonės, kuriems esate įsipareigoję ar skolingi, reikalaus to, kas jiems priklauso. Arba reikalauti teks jums ir tai bus nemalonu. Jeigu turite laiko, tvarkykite buitį, išsikuopkite šiukšles iš visų kampų.

ŽUVYS. Gana nerami diena. Iš jūsų gali būti pareikalauta atsakomybės, pasiaiškinimų, atsiskaitymo už kažkokius poelgius ar pan. Regis, būsite linkę išsisukinėti, kaltinti ir kritikuoti kitus. Rūpesčių gali sukelti sveikata, išvaizdos defektas.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video