2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 16 D.

Rasos Čepaitės nuotrauka

Rugpjūčio 16-oji – Šv. Rokas, Pjūties pabaiga.

AVINAS. Būsite nusiteikę bet kokia kaina realizuoti aistringus polėkius. Galite įsivelti į avantiūras ar meilės trikampio peripetijas. Tikriausiai neverta norėti per daug, tuomet ir nusivylimai bus mažesni. Saugokite vaikus.

JAUTIS. Šiandien nestigs įtampos. Nieko gero, jeigu darysite spaudimą šeimos nariams, vaikams ir versite juos daryti tai, kam jie priešinasi. Šiandien dėl prasidedančios jaunaties labai svarbu siekti harmonijos, sutarimo.

DVYNIAI. Regis, su įtampa laukiate kažkokių žinių, pranešimo. Pasistenkite nesureikšminti savo nuojautų ir nedramatizuoti. Programuokitės geriems pokyčiams, o ne blogiems. Neigiamų dalykų aplinkui ir taip yra per daug.

VĖŽYS. Galite patirti nuostolių dėl noro pasipuikuoti ar neapdairumo. Verčiau neskubėkite pirkti ir parduoti, paskaičiuokite, kas jums būtų naudingiau. Tvirčiau prilaikykite savo piniginę kelionėje, viešuose renginiuose.

LIŪTAS. Ši diena skatins norą pademonstruoti, ką sugebate. Akivaizdu, kad galite persistengti, netinkamai išsišokti. Įmanomos traumos, įvairūs ekscesai. Širdį gali užgauti jums svarbaus žmogaus priekaištai ar pavydas.

MERGELĖ. Šiandien labai svarbu, kad prieš ką nors darydami ar nuspręsdami rimtai pagalvotumėte, įvertintumėte perspektyvas, nes bus daug saviapgaulės, klastų, pavydo. Gana didelis ir avarijų, sveikatos sutrikimo pavojus.

SVARSTYKLĖS. Staiga sukils jausmai, troškimai, kai ką norėsis bet kokia kaina realizuoti. Galbūt tai bus išsvajotas pirkinys, kurį pirkti yra neprotinga, o gal – rizikinga investicija arba seksualinis priekabiavimas.

SKORPIONAS. Regis, jums itin parūps profesinės ateities, autoriteto ir bendravimo klausimai. Visgi santykių ir piniginiai reikalai bus labai prieštaringi ir nevaldomi. Tikėtinos pavydo scenos, ultimatumai.

ŠAULYS. Galvosite apie ateities planus ir jausite keistą sąmyšį. Baiminsitės, kad gražios iliuzijos nevirstų nusivylimu. Jūsų nerimas iš dalies pagrįstas, tačiau nepakenktų daugiau optimizmo ir pasitikėjimo, nes jaunaties mintys materializuojasi.

OŽIARAGIS. Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Galbūt nuspręsite kažkur investuoti ar tarpininkauti kitiems. Jeigu iš to tikitės naudos, turite savanaudiškų siekių, galite nusivilti. Saugokite nuo pavojų vaikus.

VANDENIS. Reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Trokšite atpildo tiems, kurie jus nuvylė. Tikriausiai kils įtampa, konfliktai. Galite išprovokuoti avarines situacijas. Turėtumėte subtiliai stengtis viską pasukti į geresnę pusę.        

ŽUVYS. Šiandien stengsitės labai daug nuveikti. Per skubėjimą ir neatsargumą galite susižeisti arba ką nors sugadinti. Reikėtų labiau pasisaugoti avarinių situacijų ir eksperimentų su išvaizda. Naujos priemonės nebūtinai jums tiks. 

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video