2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 15 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Rugpjūčio 15-oji – Žolinė, Šv. Mergelės Marijos dangun ėmimo šventė.

AVINAS. Stenkitės išlaikykite gerus santykius su aplinkiniais bei mylimu žmogumi. Priimkite save tokį, koks esate, ir pajuskite meilę sau. O tuomet pamatysite, kad turite kuo pradžiuginti ir kitus.

JAUTIS. Pasistenkite neakcentuoti nemalonių dalykų ir savo įtarimų. Vykite šalin blogas mintis ir pamatysite, kaip praskaidrės jūsų siela, atsiras daugiau energijos, kūrybingumo.

DVYNIAI. Regis, prisiplanavote daugybę veiklų, judėjimo. Kaip žinia, kas per daug, tas – nesveika. Bendraudami taktiškai prilaikykite liežuvį, o vairuodami – vairą ir dėmesį.

VĖŽYS. Jums derėtų labiau atsirinkti, su kuo galite atvirauti, o su kuo – ne. Savanaudiškumo ir ekstremizmo neslepiantys aplinkiniai tikrai nėra geriausias pasirinkimas. Jeigu su kažkuo bendras hobis yra sportas, kartu šauniai praleisite laiką.

LIŪTAS. Nejučiomis galite įklimpti į abejotinų pagundų liūną. Jeigu neadekvačiai elgsitės, aplinkiniai gali suabejoti kai kuriomis jūsų galimybėmis ir susidarytu įvaizdžiu. Saugokite savo reputaciją ir nuosavybę, venkite pavojingos rizikos.

MERGELĖ. Šiandien nekelkite sau per didelių reikalavimų. Nemaža tikimybė suklysti, pernelyg įsipareigoti, tapti apkalbų objektu ar kt. Jeigu nekaip jaučiatės, derėtų daugiau ilsėtis. Saugokitės traumų, avarijų.

SVARSTYKLĖS. Galbūt sieksite užkariauti patinkančio žmogaus širdį 5r kūną. Tačiau pernelyg demonstruojamos aistros gali viską sugadinti. Neprovokuokite pavydo scenų.

SKORPIONAS. Derėtų pasirūpinti artimųjų bei naminių gyvūnų sveikata, higiena. Jei gerai jaučiatės, pasižymėsite aktyvumu, darbštumu. Vis dėlto persistengti nepatartina, nes galite sau pakenkti. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Saugokitės traumų.

ŠAULYS. Aktyvi diena. Nenustygsite vietoje, o ir kiti jums neleis nuobodžiauti. Galbūt atsiras interesų, susijusių su studijomis, užsieniečiais, kelionėmis, reklama, interviu. Atsargiai degustuokite neįprastą maistą, gėrimus. Nepraraskite budrumo kelyje.

OŽIARAGIS. Šiandien gali kilti noras įsigyti modernią prekę, paslaugą, kelionę ar bilietą į renginį, tačiau nerimausite, kad tai nemažai kainuoja. Apgalvokite variantus ir rinkitės mažiau įpareigojantį, neklampinantį į skolas.

VANDENIS. Pasireikš didesnis emocinis jautrumas, ekscentriškumas. Nusimato informatyvūs kontaktai, tačiau nuomonių skirtumai gali kelti įtampą. Kelyje tykos pavojai ir kitokie incidentai, todėl būkite ypač atsargūs.

ŽUVYS. Būsite veiklūs, aktyvūs, sportiški, tačiau sveikatos prasme ne itin saugūs. Gali kilti rūpesčių dėl netinkamo artimo žmogaus poelgio arba rizikos kelyje. Galimos ir alerginės reakcijos, traumos. Neerzinkite svetimų gyvūnų, labiau rūpinkitės savais.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video