2024/04/28

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 12 D.

Unsplash nuotrauka

Rugpjūčio 12-oji – Tarptautinė jaunimo diena; Pasaulinė dramblių diena.

AVINAS. Diena žada šeiminę palaimą. Tikriausiai labiau suartėsite su vaikais, artimaisiais. Jums neabejingas asmuo gali nustebinti romantiškais siurprizais. Turėtumėte pasijusti geidžiami, mylimi.

JAUTIS. Regis, puikiai leisite laiką su artimais žmonėmis, lankysite vaikystės vietas, gimines. O jeigu svečių sulauksite patys, tai demonstruosite svetingumą, vaišingumą. Galbūt suorganizuosite ekskursiją ar iškylą.

DVYNIAI. Kils didesnis noras puošti ir dailinti savo aplinką. Pasižymėsite geru skoniu, todėl pastangos pasiteisins. Be to, galite sulaukti tiek dėmesio iš brangaus žmogaus, kad užsimirš visos ankstesnės skriaudos.

VĖŽYS. Gali būti, kad ši diena iškels į paviršių tai, kas slypėjo nežinioje. Taps aiškiau, ko norite siekti. Gali pavykti pagerinti savo išvaizdą ar gyvenimo sąlygas, įsigyti trokštamą daiktą, užmegzti naudingą pažintį ar pan.

LIŪTAS. Būkite tolerantiški, empatiški ir išvengsite bereikalingų nesusipratimų. Diena turėtų būti nebloga, jeigu sugebėsite ramiai ir saikingai pasimėgauti meilės bei kitais nedideliais gyvenimo malonumais.

MERGELĖ. Ši diena bus gana šauni, jeigu praleisite ją su mielais širdžiai draugais, artimaisiais malonioje aplinkoje. Mažiau kalbėkite apie pinigus ir kasdieninius rūpesčius, daugiau klausykitės kitų žmonių.

SVARSTYKLĖS. Ši diena bus skirta ne vien atsipalaidavimui, nes nusimato pokalbiai rimtomis temomis. Kita vertus, pramogoms skirtas laikas bus gana smagus. Tikėtinas įdomus susitikimas, romantiškas nuotykis.

SKORPIONAS. Kelionėje galite patirti puikių įspūdžių. Regis, jūsų nesutrikdys jokie netikėtumai. Jeigu vykstate į konferenciją, parodą ar pan., galite neblogai pasirodyti ir iš to turėti naudos.

ŠAULYS. Regis, kils ūpas pakeliauti, susitikti su bendraminčiais, atnaujinti hobį, buvusią draugystę ar meilės romaną. Romantika ir aistra šiandien gali sušildyti net akmeninę širdį.

OŽIARAGIS. Nuo šiandien savaitgalį pradėsite tuo sklandžiau ir smagiau, kuo apdairiau iš anksto suderinote planus su artimu žmogumi. Tuomet ir dėl išlaidų nesipyksite, ir bendras laisvalaikis labiau džiugins.

VANDENIS. Aktyvi diena. Galbūt imsitės aktyvios veiklos namų ar žemės ūkyje. Galite skirti laiko įvaizdžio tobulinimui, sveikatos profilaktikai. Galimas pasimatymas, pobūvis ar intriguojamas flirtas.

ŽUVYS. Tikriausiai jus sups draugiška aplinka. Artimieji bei draugai mielai jums patars ir padės bei kvies į renginius, iškylas ar kt. Galima tikėtis ir romantiškų potyrių, egzotiškų patirčių.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video