2024/04/27

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 11 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien daug bendrausite, o gal ir svečiuositės. Jeigu daug tikitės iš kitų, savikritiškai įvertinkite, ar ne per mažai patys duodate aplinkiniams. Tai ypač aktualu, jeigu siekiate meilės, trokštate būti reikalingi, vertinami.

JAUTIS. Regis, jums seksis atlikti praktinius darbus bei pragmatiškai vertinti, skaičiuoti. Parūps funkcionalūs daiktai bei grožio prekės ir paslaugos. Galite įsigyti tai, kam taupėte pinigus.

DVYNIAI. Šiandien būsite ne itin sąžiningi ir ištikimi. To paties galite tikėtis ir iš kitų žmonių. Viskas susiklostys žymiai geriau, jeigu neveidmainiausite, nesukčiausite ir būsite korektiški.

VĖŽYS. Šiandien skirkite prioritetą sveikatai, tausokite nervus. Regis, trokšite jaukaus atsipalaidavimo, ramios asmeninės erdvės. Tai bus nelengva užtikrinti kelionėje. Rekomenduojamas sveikas maistas ir poilsis, meditacijos.

LIŪTAS. Galite sulaukti nekokios žinios apie pažįstamą asmenį arba juo nusivilti dėl keisto elgesio, manipuliavimo, nesąžiningumo. Visgi tai nebloga diena renginiams ir susitikimams. Galite pajusti kai kurių draugų, dalykinių partnerių ypatingą dėmesį.

MERGELĖ. Šiandien pravartu aptarti kliūtis, trukdančias siekti gerų rezultatų, pagalvoti apie išlaidų sumažinimą. Svarbu nepainioti jausmų, emocijų ir darbo, politikos. Saugokitės sukčių.

SVARSTYKLĖS. Šiandien gana filosofiškai žvelgsite į žmogiškąsias silpnybes, buitines smulkmenas. Domins kelionės arba su dėl jų kilusių problemų sprendimas. Galbūt turėsite progą apsilankyti prasmingame renginyje, pabendrauti su išsilavinusiu žmogumi.

SKORPIONAS. Galimi rūpesčiai dėl neapgalvotų išlaidų, finansinių avantiūrų. Palengvės, jei grąžinsite skolą arba ją atgausite. Regis, gilinsitės į žmogaus psichologiją, stengsitės geriau pažinti dominantį asmenį, padėti sutrikusiam vaikui ar pan.

ŠAULYS. Jeigu iš pat ryto neįsivelsite į konfliktus, diena bus nebloga. Piktuoju tikrai nieko neįtikinsite, tik susipriešinsite. Saugokitės ugnies, dujų nuotėkio, o vakare būkite itin atsargūs prie vandens, venkite svaigalų.

OŽIARAGIS. Šiandien labiausiai rūpinsitės nebaigtais darbo reikalais. Jeigu viską pavyks sklandžiai atlikti, kils noras atsipalaiduoti. Nekaip pasijusite persivalgę jūsų organizmui netinkamo maisto. Nežiopsokite kelyje.

VANDENIS. Regis, šiandien jūs labiau vadovausitės širdies balsu, jausmais nei racionaliais skaičiavimais ir pragmatiška logika. Galbūt kitus džiuginsite savo dosnumu, talentais.

ŽUVYS. Šiandien nebūsite nusiteikę veržtis į viešumą, toli vykti. Jei nėra iš anksto suplanuota, tai mielai laiką leisite namuose ar sodyboje. Atsargiai prie vandens telkinių. Išvykdami iš namų patikrinkite, ar saugiai juos namus paliekate – ar išjungėte dujas, vandenį.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video