2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 9 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Regis, visą dieną būsite įvykių sūkuryje, viskuo domėsitės, aktyviai bendrausite. Gali būti, kad atvirai reikšite savo nuomonę net ir tais klausimais, kurių beveik neišmanote.

JAUTIS. Jeigu vadovausitės jausmais ir emocijomis galite prikrėsti kvailysčių. Įjunkite blaivų protą ir pasisemkite informacijos iš patikimų šaltinių. Kantrybė ir žinios jums labai padės.

DVYNIAI. Iš ryto daugiau svajosite, nei veiksite. Tik pavakariais tapsite aktyvesni. Kad įgyvendintumėte savo slaptus siekius, reikalingas nedidelis palaikymas. Neforsuokite situacijos, tegul ji subręsta.

VĖŽYS. Šiandien jūsų įtaka kitiems gali susilpnėti. Galbūt jūs patys nebenorėsite kontaktuoti, diskutuoti. Vakarop apskritai pasijusite išsisėmę ir nebenorintys jokio triukšmo aplink save.

LIŪTAS. Šiandien nekurstykite savyje įtampos, mokėkite rasti džiaugsmo smulkmenose. Neatsisakykite pavakaroti su patraukliu jums asmeniu arba gerų draugų kompanija, tačiau branginkite savo šeiminius santykius, ištikimybę.

MERGELĖ. Šiandieną itin domėsitės su mokslu, politika, kelionėmis susijusiais klausimais. Stenkitės į problemas pažvelgti filosofiškai. Tai šiek tiek numalšins nerimą.

SVARSTYKLĖS. Iš ryto pravartu tvarkyti su mokesčiais, draudimu, finansais susijusius reikalus. Vakarop turbūt veršitės į renginius, domėsitės tuo, kas vyksta pasaulyje ar toliau nuo jūsų kasdienybės.

SKORPIONAS. Tikėtini susidūrimai su emociškai nestabiliais asmenimis. Visgi bus liūdniau, jeigu staiga nebepavyks susikalbėti su antrąja puse ar kitais šeimos nariais. Panorėję, žinoma, rasite bendraminčių draugiją.

ŠAULYS. Iš ryto būsite gana darbingai nusiteikę arba tiesiog teks paplušėti ne savo noru. Jūsų pastangas vertins ir partneriai, ir konkurentai. Galimas darbo interviu, konkursas.

OŽIARAGIS. Šį rytą mintys suksis apie vaikus, meilę, kūrybinius projektus ir pan. Tik pavakariais susigriebsite, kad reikia šį tą praktiškai nuveikti, antraip laiku nespėsite.

VANDENIS. Regis, emocijas audrins neprognozuojamas jums svarbaus asmens elgesys. Galimi netikėti praradimai ir atradimai. Saugokite artimuosius nuo pavojų pasitelkę kantrybę ir sveiką protą.

ŽUVYS. Regis, šį rytą prisilakstysite su įvairiais smulkiais reikalais, o pavakariais norėsite tik ramaus šeimos židinio ar gaivios žalumos ežero pakrantėje. Venkite rašyti įžeidžius komentarus bei patys į tokius neatsakykite.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video