2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 8 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Augs noras pasirodyti turtingiems ir galingiems. Būsite linkę ne pagal galimybes išlaidauti, tenkinti savo ir kitų įnorius. Nekenkite sau vaikydamiesi abejotinos šlovės ar lengvabūdiškų nuotykių.

JAUTIS. Būsite nusiteikę politikuoti, diskutuoti apie globalines problemas, priekaištauti oponentams, nutraukti ryšius. Nepasiduokite ambicijoms, irzlumui. Verčiau pasidžiaukite gamta, vasaros malonumais, šeimos židiniu.

DVYNIAI. Jus gali pasiekti neramios žinios, paskalos. Būtų gerai, kad prisilaikytumėte sveikos mitybos bei higienos taisyklių, gerai pailsėtumėte. Nesistenkite nudirbti visų buitinių darbų.

VĖŽYS. Kažkoks stimulas sukels energijos antplūdį. Tai gali būti susiję su hobiu, sportu, draugų sambūriu ar naujomis pažintimis. Nepuoselėkite per didelių iliuzijų, kad nenusiviltumėte.

LIŪTAS. Tikriausiai nesiseks stabilizuoti santykių su kai kuriais žmonėmis, tvyros įtampa, nepasitikėjimas. Diplomatiškai bendraukite, stenkitės viską vertinti filosofiškai, tramdykite impulsyvumą. Neužtrenkite durų, pro kurias galbūt dar norėsite įeiti. 

MERGELĖ. Jums gali būti svarbu sukaupti energijos bei informacijos kai kuriems planams įgyvendinti. Pasisaugokite sukčių ir infekcijų.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai šiandien jums arba partneriui kils nesuprantamų idėjų ir norų. Tam prireiks pinigų ir kompanionų. Gana lengva apsigauti bei suklaidinti kitus.

SKORPIONAS. Šiandien patartina ramybė, santūrumas, ypač jei norite išvengti nesusipratimų svarbiuose jums santykiuose. Nuolat kintančios nuotaikos trukdys aplinkiniams jus suprasti. Pasistenkite išvengti posūkio į santykių nutrūkimą.

ŠAULYS. Būdami užsienyje, laikykitės vietinių įstatymų bei etikos normų. Aklai nesikliaukite kitų žmonių patarimais bei patirtimis, susijusiomis su grožio ar sveikatos profilaktika. Svetimi receptai jums gali ne padėti, o pakenkti.

OŽIARAGIS. Rūpesčių gali kelti vaikai, mylimas žmogus. Kitus žmones gali stebinti jūsų elgesys su vaikais, ne visai adekvatus jų poreikių vertinimas. Labiau saugokite savo atžalas nuo pavojų.

VANDENIS. Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų patirties bei reakcijos tvarkant finansų, turto arba šeimos reikalus. Labai svarbu mokėti išklausyti, suprasti suinteresuotus žmones. Antraip gali kilti rimtų problemų.

ŽUVYS. Tikriausiai bus daug judėjimo, kontaktų, susidomėjimo neįprastais dalykais. Ne visos naujovės pasiteisins, todėl gerai pasverkite, ar tikrai norite keisti įvaizdį, eksperimentuoti su abejotinomis priemonėmis, procedūromis.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video