2024/05/01

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 7 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Pats metas pasirūpinti piniginiais, turto, tiekimo, komerciniais reikalais. Gali pavykti gana konkrečiai susitarti. Be to, įmanomi ir kažkokie netikėti laimėjimai. Tik būkite apdairūs, kad jūsų apie pirštą neapsuktų apsukrūs avantiūristai.

JAUTIS. Regis, nelabai seksis įtikti artimiems žmonėms. Kuo labiau juos mylite, tuo skaudesnį išbandymą ar atstūmimą galite patirti. Neskubėkite daryti išvadų – tai gali būti to asmens vidinė problema be jūsų kaltės. Visgi įvertinkite ir savo provokuojamą elgesį.

DVYNIAI. Ši diena bus sėkmingesnė, jei pavyks užsitikrinti slaptą protegavimą ar gauti apčiuopiamos naudos. Visgi gali kilti kliūčių numatytai kelionei, arba trikdžių, jeigu vedate ekskursijas, užsiimate logistika, reklama.

VĖŽYS. Šiandien seksis išreikšti gabumus, pasinaudoti patirtimi, užmegztomis pažintimis. Tačiau jūs galite būti raginami išlaidauti, arba atsidurti tokioje situacijoje, kurioje kainos ir pagundos neatitinka jūsų galimybių. Nepasiduokite provokacijoms.

LIŪTAS. Aplinkiniai tikriausiai nepritars kai kuriems jūsų poreikiams bei troškimams, todėl jūs dėsite visas pastangas juos įtikinti. Jeigu ką tik meilė liejosi per kraštus, tai šiandien ją gali pakeisti savanaudiškas manipuliavimas ir moralinis nuokrytis.

MERGELĖ. Toli nuo namų, kelionėje ar svetimoje kultūroje jums gali kilti problemų. Svarbu laikytis tos aplinkos, kurioje esate, įstatymų, gerbti kultūrines normas. Apdairiau bendraukite su nepažįstamais veikėjais.

SVARSTYKLĖS. Gali būti aktualu kreiptis dėl paskolos, kredito, draudimo ar pan. Lengva įklimpti į skolas, jeigu nelabai adekvačiai vertinate savo finansines galimybes. Galite patirti, kaip sunku atsiimti paskolintą daiktą, pinigus iš pažįstamų ar draugų.

SKORPIONAS. Šiandien viskas seksis žymiai lengviau, jeigu šalia jūsų yra stiprių, kompetentingų žmonių, pasirengusių padėti, patarti. Pavojų kelia finansinės avantiūros.

ŠAULYS. Jeigu laukiate žinių ar svečių iš užsienio, galite gauti informacijos apie tam tikras kliūtis. Kelionėje taip pat gali kilti trikdžių. Galbūt nuvils kelionės programa, sąlygos ar numatytas susitikimas.

OŽIARAGIS. Būsite nepaprastai įžvalgūs, tiek psichologiškai, tiek finansiškai. Pasinaudokite tuo, jei norite išgvildenti sudėtingą reikalą, išsiaiškinti santykius, pasikelti autoritetą. Labiau prižiūrėkite vaikus. Venkite finansinių aferų, abejotinų nuotykių.

VANDENIS. Jums gali tekti aiškintis turtinius interesus. Galite gauti atsakymą ar rezultatą, jeigu mėginote apginti reikalą, susijusį su nuosavybe, draudimu, paveldėjimu ar pan. Meilės srityje galimi nelengvi išbandymai.

ŽUVYS. Šiandien aktyviai darbuositės, ypač reklamos, žiniasklaidos, transporto srityse. Jus gali kviesti į darbo pokalbį ar kokį nors teminį interviu. Laikykitės eismo taisyklių, jei nenorite papildomų problemų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video