2024/04/30

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 4 D.

Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Rugpjūčio 4-oji – Tarptautinė alaus diena.

AVINAS. Gali būti, kad išaiškės nuostolių atsiradimo ar svarbių planų suirimo priežastis. Galite pakeisti požiūrį į asmenį, iš kurio nemažai tikėjotės. Venkite streso, saugokite sveikatą.

JAUTIS. Šį rytą galite gauti nekokią žinią apie artimo žmogaus poelgį ar situaciją. Arba patirsite savo avantiūrizmo pasekmes. Vakaras turėtų būti įdomus dėl vykusiai pasirinkto renginio, susitikimo.

DVYNIAI. Patirsite emocinę įtampą, stokosite savikontrolės. Labai kritiškai vertinsite kitų žmonių elgesį bei išvaizdą. Galite ką nors stipriai įžeisti savo piktomis replikomis.

VĖŽYS. Beveik visas dėmesys bus sutelktas į kelionių, mokslo, švietimo, kultūros reikalus. Spontaniškai gali užsimegzti nauji santykiai, draugystė su nepažįstamu asmeniu.

LIŪTAS. Gali tekti pakovoti už partnerio arba už savo finansinius interesus. Galite skambinti žmogui, iš kurio tikitės materialinės naudos ar protegavimo. Vaikų ir artimųjų poreikius protingai ribokite.

MERGELĖ. Regis, jus itin sudomins kažkokia aktyvi veikla, bet antroji pusė gali aušinti jūsų entuziazmą, nepritarti. Būsite linkę aiškintis santykius, tačiau tam pravartu palaukti šiltesnio mikroklimato. 

SVARSTYKLĖS. Daug jėgų skirsite ūkiniams darbams ar kitokiai veiklai, tačiau realiai mažai kas bus įmanoma. Reikėtų labiau derintis prie aplinkinių, vengti nesusipratimų.

SKORPIONAS. Šiandien galite tikėtis naudos per meną, parodas, pramogas, o nuostolių – per azartinius žaidimus, reikalus su įtartinais veikėjais. Venkite per daug reikalauti iš meilės partnerio, vaikų.

ŠAULYS. Iš ryto savo netikėtais sprendimais ar poelgiais galite suerzinti aplinkinius. Jie gali maištauti, kils įtampa. Jei visgi šios dienos nepradėsite šeiminiais skandalais ar nesaugiu elgesiu kitur, bendravimas ir laisvalaikis su artimaisiais išeis į naudą visiems.

OŽIARAGIS. Nors ne viskas džiugins, malonių akimirkų pasitaikys ne viena. Teks vikriai suktis, jei ruošiatės kažkur išvykti arba laukiate svečių. Regis, pasistengsite juos nustebinti.

VANDENIS. Diena bus kupina piniginių, turtinių rūpesčių. Tikėtinos išlaidos pirkiniams, dovanoms. Arba užklups kitokios netikėtos išlaidos, rinkliavos. Neieškokite lengvabūdiškų pramogų. Saugokite vaikus.

ŽUVYS. Jūsų nuotaikos nuolat kaitaliosis, planai – taip pat. Iš ryto gana lengva prarasti tai, ką ilgą laiką branginote. Venkite ignoruoti perspėjimus. Atsargiai su ugnimi, saugokitės traumų, agresijos. 

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video