2024/04/28

 

KVIEČIA PIRMOJI VAKARIENĖ BALTAI

Rugpjūčio 10 d. 19 val. Paketuriuose (Kupiškio r.), ŽYDINČIO LAUKO teritorijoje, vyks trečias renginys – VAKARIENĖ BALTAI „Hortenzijų baltumo paslaptis“.

Romantiškumo, magijos ir džiaugsmo akimirkų suteiks muzikinis duetas „Bardai in Jazz“ – Ričardas Mikalajūnas, bardas, dainų ir tekstų autorius, ir Gintaras Šulinskas, gitaristas virtuozas, ilgametis grupės „Oktava“ dalyvis, LRT orkestro instrumentalistas. Klausysimės gražiausių bardų dainų, taip pat ir „Jazzo“ standartų lietuviškai.

Pirmą kartą Kupiškyje vyksianti VAKARIENĖ BALTAI pakvies minėti vidurvasarį. Šį vakarą skirsime baltai spalvai ir hortenzijų žydėjimo elegancijai. Jūsų laukia ypatinga šventinė atmosfera, kurią sukurs muzika, bendrystė, nusiteikimas švęsti, balta spalva ir staigmenos.

Pagal šio renginio taisykles Jūsų apranga turi būti balta.

Pasipuoškite elegantiškai baltai, neribokite savo fantazijos, turėkite vaišių, indų ir gerą nuotaiką. Prieš renginį ir jo metu bus galima nusipirkti kavos ir saldumynų. Jūsų lauks staliukai, padengti baltomis staltiesėmis, prie jų įsikursite šventės pradžioje.

Norint dalyvauti šventėje, būtina registracija telefonu 8 615 64 903, vietų skaičius ribotas, bilieto kaina 6 Eur.

Tad ruoškite savo baltąją aprangą – dalyvaukite fotogeniškiausioje ŽYDINČIO LAUKO šventėje.

Jolita JANUŠONIENĖ
Užs. Nr.N-154

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Puikus buvo vakaras:)-ačiu Jolitai ir visai renginio komandai. Jūs šaunuoliai:)

Rekomenduojami video