2024/04/30

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 2 D.

Unsplash nuotrauka

Rugpjūčio 2-oji – Ubagų diena, Porciunkulė, Šv. Mergelės angeliškosios šventė; Romų genocido atminimo diena.

AVINAS. Šiandien galite išgirsti įvairių pasiūlymų bei komentarų iš pažįstamų žmonių. Regis, labai pasikliausite draugais, kolektyvo, komandos nariais, būsite linkę daug iš jų tikėtis. Kaip tik dėl to galite nusivilti.

JAUTIS. Darbo, verslo srityje galite susidurti su tiekimo, pajamų, atsiskaitymų ar tam tikros įtakos problema. Neturėsite progos atsipūsti nuo kontaktų ir įtampos. Padidės aplinkinių kritiškumas, kuris gali nemaloniai žeisti.

DVYNIAI. Šiandien nerimą jums gali kelti su studijomis, užsieniu ar santykiais susijusios aktualijos. Kai kas gali pakrypti kitaip, nei tikėjotės. Jei turėjote rožinių iliuzijų, jos gali staiga subliukšti.

VĖŽYS. Regis, daugės abejonių dėl esamų santykių, ypač jei dominantis asmuo yra užsienyje ir ryšys labiau virtualus nei realus. Nesivelkite į finansines bei kitokias avantiūras. Išvykdami į kelionę, pasirūpinkite pinigų, dokumentų saugumu.

LIŪTAS. Ši diena nardins jus į svetimus rūpesčius. Būkite atsargūs – kai kurie jūsų poelgiai gali atnešti netikėtų pasekmių. Skolinti ar investuoti nepatartina. Pirkite tik neabejotinai reikalingus daiktus ir verčiau nemokėkite iš anksto, dar negavę prekės.

MERGELĖ. Darbe, viešumoje ar kitur besiklostanti situacija, santykiai kels dviprasmiškus jausmus. Galbūt jums atrodys, kad prie jūsų keistai priekabiaujama ir sunku suprasti, ko tokiu būdu yra siekiama. Atsargiai kelyje.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nusimato bendrų reikalų su žmonėmis, kurie jums daug reiškia arba reiškė. Jeigu esate išvykę, turbūt kils meilės ar kitokių pagundų. Malonumų ieškojimas plonins piniginę bei gali pakenkti sveikatai.

SKORPIONAS. Situacija bus gana nervinga, jeigu turėsite vikriai suktis, daug bendrauti. Šiandien kur kas labiau norėsis dėmesį skirti šeimai, namams ar sodybai, sveikatai.

ŠAULYS. Įvairių naujienų diena. Galite gauti ir trikdančios informacijos, ypač susijusios su darbu, sveikata. Asmeniniai reikalai taip pat ne itin džiugins, gali stigti ramybės ir santarvės namuose.

OŽIARAGIS. Šiandien daugiau dėmesio skirkite vaikų fiziniams ir dvasiniams poreikiams. Neuždelskite sutvarkyti nuosavybės dokumentų, peržiūrėti komercinių, tiekimo, nuomos sutarčių. Atsargiai kelyje, neblaškykite vairuojančio asmens dėmesio.

VANDENIS. Šiandieninis jūsų emocionalumas jums gali trukdyti ir tinkamai dirbti, ir adekvačiai elgtis darbe, viešumoje. Gali prisikaupti įtarimų, kad kai kurie žmonės jumis manipuliuoja, bando pasinaudoti.

ŽUVYS. Šiandien jums stigs praktiškumo, racionalumo. Regis, pernelyg blaškysitės nuo vieno reikalo prie kito, nuo vienų santykių prie kitų. Arba atvirkščiai – tapsite inertiški ir plauksite pasroviui, tarsi jums niekas nerūpėtų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video