2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 1 D.

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Rugpjūčio 1-oji – Klaipėdos miesto gimtadienis.

AVINAS. Kažkas gali jus suklaidinti arba kaip tik jūs paskleisite nepagrįstus gandus. Galimas tam tikras nuostolis, kuris vėliau gali būti kompensuotas, jeigu patys tuo pasirūpinsite ar pasitelksite į pagalbą pažįstamus asmenis.

JAUTIS. Nieko gero, jeigu nersite į pramogas, nebaigę neatidėliotinų darbų. Tuomet gali tekti prie jų grįžti netinkamiausiu momentu arba atsakyti už aplaidumą. Pasisaugokite nemalonių incidentų gatvėje ir darbe.

DVYNIAI. Diena nuteiks intelektinio akiračio plėtimui, kontaktams su žiniasklaida. Galbūt teks bendrauti su užsieniečiais ar kokios nors srities specialistais. Galimas nesusipratimas ne dėl jūsų kaltės.

VĖŽYS. Būsite linkę išlaidauti abejotiniems malonumams. Nerizikuokite bendrais ar svetimais pinigais, vertybiniais popieriais, nes galite padaryti klaidingą žingsnį. Galbūt vyksite į dominantį renginį, varžybas ar kt.

LIŪTAS. Būsite pilni tuštybės ir kaprizingi. Galimi konfliktai, nerealios ambicijos nemalonumai santykiuose su partneriais, konkurentais. Dėl savo interesų verta pakovoti, tačiau kovos metodai turi būti protingi. Nepažeidinėkite įstatymų.

MERGELĖ. Diena bus kupina dalykinių arba ūkinių rūpesčių, ginčytinų klausimų. Jums reikėtų labiau gilintis į esmę, būti realistais. Kai kurie dalykai, paviršutiniškai į juos žiūrint, atrodys kitaip, nei yra iš tikrųjų. Labiau rūpinkitės sveikata.

SVARSTYKLĖS. Diena bus kupina svajonių ir abejonių. Būsite gana populiarūs ir aistringi, tačiau norimo atsako galite nesulaukti. Kaltinkite tik save – jūsų keliami priekaištai ir reikalavimai kitų žmonių neskatina maloniai elgtis.

SKORPIONAS. Patirsite emocinę įtampą, įvairius sunkumus. Jūsų savimeilę, ambicijas gali stipriai užgauti kas nors iš kolegų ar artimųjų. Tai nepridės stabilumo bei tarpusavio pasitikėjimo. Nuotaiką ir savijautą gali pagerinti sportas, kūrybinė veikla.

ŠAULYS. Turėsite sumanymų, susijusių su verslu, kelionėmis, renginių organizavimu ar kt. Tačiau gali paaiškėti, kad ne taip paprasta įgyvendinti net gana konkrečius planus. Galbūt teks nusižengti kai kuriems principams, keisti terminus ar pan.

OŽIARAGIS. Gali būti, kad jums paskambins ir paskirs pasimatymą itin dominantis asmuo. Jeigu gausite pinigų, neskubėkite jų išleisti. Nederėtų galvoti vien apie malonumus ir pramogas.

VANDENIS. Partnerystės santykiai gali pakrikti dėl neatsakingumo arba išpūstų ambicijų. Artimas žmogus jums arba jūs jam galite pareikšti pretenzijas, ultimatyvius reikalavimus. 

ŽUVYS. Galima prasta naujiena, vidinis nerimas, nepasitenkinimas. Nepatartina apsikrauti darbais, įsipareigojimais, pasižadėjimais, nes tikrai ne viską galėsite įgyvendinti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video