2024/04/28

 

HOROSKOPAS LIEPOS 31 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Nebloga diena rimtiems reikalams ir vizitams. Galima tartis dėl darbo, naujo projekto, studijų ar kt. Jeigu domitės politika, įniksite į naujienas. Tikėtina reikšminga informacija.

JAUTIS. Nusimato susitikimai, kurie praturtins jus intelektualiai arba dvasiškai. Planai, susiję su kelione, užsieniu, publikacijomis, tam tikra prasme turėtų realizuotis.

DVYNIAI. Imkitės reikalų, susijusių su finansais, draudimu, paveldėjimu ar pan. Šiandien jums turėtų pavykti daug nuveikti. Galite sudaryti norimą sandorį.

VĖŽYS. Jūsų valioje pakeisti jums svarbių santykių eigą arba apskritai užmegzti glaudesnį ryšį su dominančiu asmeniu. Galbūt kils naujų idėjų, susijusių su investicijų ar verslo galimybėmis.

LIŪTAS. Ir dalykine, ir kūrybine prasme tai turėtų būti naudinga, rezultatyvi diena. Tačiau šiokių tokių papildomų rūpesčių gali sukelti su šeimos nariais, vaikais susiję klausimai.

MERGELĖ. Galite pasižymėti protiniuose žaidimuose, kūrybiniuose konkursuose, sporto srityje. Noriai šmaikštausite, flirtuosite. Rasite bendrą kalbą net su labai išdykusiais vaikais.

SVARSTYKLĖS. Asmeniniai reikalai, namai, šeima turėtų būti jūsų dėmesio centre. Šiai sričiai skirkite pakankamai dėmesio, tik paskui rūpinkitės draugais. Kita vertus, jokiu būdu neatsukite tikram draugui nugaros, jeigu jam prireiktų pagalbos.

SKORPIONAS. Aktualūs bus su žiniasklaida, korespondencija, prekyba, reklama, ryšiais susiję reikalai. Gali būti, kad produktyviai rūpinsitės techniniais reikalais ir tam naudosite įgytas žinias.

ŠAULYS. Palanki diena nuosavybės ir verslo reikalams. Sieksite susikurti tvirtesnį materialinį pagrindą, gauti kreditą ar kažką svarbaus įsigyti. Jums turėtų pavykti.

OŽIARAGIS. Galite gauti naudingą ir praktišką patarimą, vertingą pasiūlymą. Iš esmės jums viskas klosis kuo puikiausiai, jeigu tik sugebėsite kontroliuoti savo emocijas bei žodžius.

VANDENIS. Šiandien jums nelabai seksis objektyviai mąstyti ir praktiškai veikti. Atrodysite lyg svajojantys teoretikai. Verčiau tenkinkitės rutina ir nesiveržkite į dėmesio centrą. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu, vaistais.

ŽUVYS. Jumyse prabus didesnis žinių troškimas. Gali išsiplėsti jūsų draugų, pažįstamų ratas. Arba tiesiog susitiksite žmogų, kurio seniai nematėte ir kuris turi kuo nustebinti dėl savo ypatingų patirčių.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video