2024/04/28

 

HOROSKOPAS LIEPOS 30 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

Liepos 30-oji – Tarptautinė draugystės diena; Jūros ir Žvejų diena.

AVINAS. Ši diena nuteiks gana rimtai ir nebus skirta vien vasariškam atsipalaidavimui. Galbūt atsiras neatidėliotino darbo arba teks kruopščiai ruoštis ateinančiai savaitei.

JAUTIS. Jūsų realios ar virtualios kelionės, bendravimas su užsieniečiais, nepažįstamais žmonėmis šiandien teiks ypatingo pasitenkinimo. Jeigu domina kultūriniai renginiai, parodos, išties turėsite kuo užsiimti.

DVYNIAI. Regis, galvosite apie galimas permainas, verslo projektus arba norimus įsigyti daiktus. Nevengsite ekstremalių pramogų. Galite išsiaiškinti svarbius santykius.

VĖŽYS. Aktyvi diena. Galite susitikti su asmeniu, kurį laikote draugu arba partneriu viena ar kita prasme. Neblogai seksis gludinti aštrius santykių kampus, siekti partneriškų susitarimų. Tarpusavio mainai ir pagalba abipusiai praturtins.

LIŪTAS. Šiandien nenustygsite be veiklos. Regis, didesniu jūsų dėmesiu džiaugsis augintiniai. O jūs patys džiaugsitės pagaliau atlikę tai, kam vis pristigdavo laiko.

MERGELĖ. Šiandien kuo daugiau dėmesio skirkite vaikams ir mylimam žmogui. Kažkas jus gali nustebinti romantiškais siurprizais, viliojamais pasiūlymais. Nusimato smagi pramoga.

SVARSTYKLĖS. Šiandien su šeima galite nuostabiai praleisti laiką, jeigu vieni kitus girdėsite ir suprasite. Jeigu organizuojate kokią šeiminę šventę, viskas puikiai pavyks.

SKORPIONAS. Ši diena atneš nemažai kontaktų. Tikėtina, kad su giminaičiais pasikalbėsite tomis temomis, kurios seniai neduoda jums ramybės. Tai turėtų suartinti.

ŠAULYS. Tai gali būti labai komfortiška diena, jeigu įsiklausysite į savo kūną bei sielą. Leiskite sau pasilepinti, pasmaguriauti bei gurmaniškai pavaišinti kitus.

OŽIARAGIS. Diena turėtų būti nebloga, nuotaikinga, jeigu tik sugebėsite pasimėgauti nedideliais gyvenimo malonumais. Būkite tolerantiški, nuoširdūs ir išvengsite bereikalingų nesusipratimų.

VANDENIS. Mažiau galvokite ir kalbėkite apie pinigus bei savo kasdieninius rūpesčius. Atsipalaiduokite, pailsėkite, nekurkite jokių planų ir neverskite savęs užsiimti tuo, ko nesinori.

ŽUVYS. Šiandien veršitės bendrauti, svečiuotis. Su šaunia kompanija galite šauniai praleisti laisvalaikį. Neatsisakykite kolektyvinės pramogos, išvykos į renginį, jei jus kviečia draugiški pažįstami.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video