2024/04/27

 

HOROSKOPAS LIEPOS 29 D.

Rasos Čepaitės nuotrauka

Liepos 29-oji – Šv. Morta, Griaustinio diena.

AVINAS. Tikėtini susitikimai su įžymybėmis, užsieniečiais, įdomūs renginiai, įspūdžiai kelionėje. Galbūt kils noras demonstruoti savo gebėjimus. Jūsų populiarumą stipriai lems akiračio platumas.

JAUTIS. Šiandien jums bus malonu suteikti pramogų šeimai ar mylimam žmogui, paišlaidauti, vasariškai atsipalaiduoti. Derėtų paisyti savo finansinių galimybių, kad šiandienos džiaugsmas nevirstų rytdienos liūdesiu.

DVYNIAI. Gali būti, kad mėginsite susivokti jausmuose, išsiaiškinti santykius, suderinti norus ir planus su partnerio. Arba ieškosite realių galimybių susitikti su dominančiu asmeniu. Tai gali pavykti.

VĖŽYS. Ši diena turėtų būti skiriama sveikatingumui, grožio profilaktikai. Savo dėmesiu labiau palepinkite augintinius ir artimuosius. Pasistenkite nepersivalgyti, nevartokite alkoholio, svaigalų.

LIŪTAS. Šiandien galite gauti viliojamų pasiūlymų. Daug dėmesio skirsite vaikams ir mylimam žmogui. Tikėtinas smagus šeimos vakarėlis arba pramoga už namų sienų.

MERGELĖ. Šiandien jus valdys nuotaikos, emociniai impulsai. Jausitės tarsi įsipareigoję imtis namų ruošos, pasirūpinti kulinarija ir konditerija. Galbūt laukiate svečių. Net jei tai malonu, buitiniai rūpesčiai jus vargins.

SVARSTYKLĖS. Tegul ši diena bus skirta judėjimui, bendravimui. Su dominančiais asmenimis verčiau susitikite realiai nei virtualiai. Vykite į ekskursijas, parodas, teikite interviu ir pan.

SKORPIONAS. Mintys gali įkyriai suktis apie investicijas ar pajamas, susijusias su nekilnojamuoju turtu, verslu. O jeigu jums tai nerūpi, tai tiesiog džiaugsitės gerais ir skaniais dalykais.

ŠAULYS. Vilios kelionės, kitų neišbraidytos vietos. Galite nesunkiai atkurti santarvę, gerus santykius, jei tik pasistengsite suprasti kitus žmones, prisipažinti klydę ar pan.

OŽIARAGIS. Stigs valios, ryžto, tačiau pasireikš stiprios nuojautos, empatija, meniniai gebėjimai. Galite pajusti potraukį alkoholiui, kvaišalams. Nederėtų nuleisti rankų ir pulti svaigintis, jeigu įvyko nedidelis nesusipratimas.

VANDENIS. Šiandien būsite draugiški, komunikabilūs. Ir patys veršitės bendrauti, svečiuotis, ir kitus trauksite prie savęs. Viskas klostysis puikiai, jei nesusipyksite su jums įsipareigojusiu pažįstamu. Per daug iš kitų nesitikėkite.

ŽUVYS. Nusimato ir malonių, ir ne itin malonių rūpesčių. Veikiausiai negalėsite atitrūkti nuo kai kurių darbų arba minčių apie juos. Nepraraskite atsargumo prie vandens telkinių. Venkite svaigalų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video