2024/04/28

 

HOROSKOPAS LIEPOS 28 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Regis, dėl savo filosofinio nusiteikimo aplinkiniams atrodysite įdomūs, bet kiek keistoki. Kai kurie žmonės dėl to nuo jūsų gali laikytis atokiai, vengti atviro bendravimo. Visgi galite sudominti veiklų asmenį, užsienietį. Saugokitės sukčių.

JAUTIS. Diena bus gana sudėtinga. Ramybės neduos reikalai, susiję su skolomis, svetimais ar bendrais pinigais. O galbūt labai išaugs jūsų apetitas materialiems daiktams, seksui, svaigalams. Galite pakliūti į rizikingą situaciją. Tai gresia ir jūsų vaikams.

DVYNIAI. Suaktyvės bendravimas su žmonėmis, turinčiais kitokią nuomonę ar interesus nei jūs. Siekite sutarimo, o ne konfrontacijos. Geri santykiai – didelė vertybė. Bus labai skaudu, jeigu jie pašlis, o namuose dėl to subyrės trapi ramybė.

VĖŽYS. Tikriausiai pajusite poreikį rimčiau rūpintis sveikatos ir grožio profilaktika, peržiūrėti garderobą, pasiruošti daiktus kelionei ir pan. Kils idėjų keisti įvaizdį ar net iš pagrindų koreguoti gyvenimo būdą. 

LIŪTAS. Jums norėsis pramogų, flirto, pasimatymų, šou renginių. Visgi darbų gausa arba pinigų stygius gali jus stabdyti nuo pagundų. Norite ar nenorite, vaikų poreikiai tikriausiai pareikalaus išlaidų.

MERGELĖ. Šiandien pajusite keistą nuovargį, bus sunkiau bendrauti, daug kas erzins. Galite su kažkuo susipykti, susižeisti, patirti žalos. Jeigu jums dabar tenka bylinėtis ar konkuruoti, oponentai bus sunkiai įveikiami. Saugokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS. Noriai bendrausite, plepėsite, domėsitės paskalomis, prekių, kelionių ir ekskursijų pasiūla. Regis, sulauksite skambučių iš žmonių, kuriuos jau spėjote pamiršti. Saugokite sveikatą, pasitikrinkite, jeigu nekaip jaučiatės.

SKORPIONAS. Šiandien neblogai seksis užsidirbti, jeigu verslaujate, tarpininkaujate. Kita vertus, draugai, artimieji gali reikšti pretenzijas, kad jie jums mažiau svarbūs už materialinę naudą.

ŠAULYS. Tikriausiai nuspręsite imtis aktyvesnės veiklos, daugiau sportuoti ar kažko naujo išmokti, siekti patinkančio asmens dėmesio ar susirasti bendraminčių. Visgi galimas susitikimas arba įvykis, kuris nedžiugins. Saugokitės ugnies, agresijos.

OŽIARAGIS. Šiandien mažinkite savo planus. Regis, popiet apniks prastesnė nuotaika, nuovargis ir bus nesmagu, kai teks atšaukti kokį sutartą susitikimą, išvyką. Saugokitės traumų, ugnies, tausokite save.

VANDENIS. Šiandien galite pasirodyti publikai, sublizgėti draugų kompanijoje. Pravartu pasinaudoti draugiška situacija, jeigu jums reikia daugiau bendraminčių arba talkos. Būkite apdairūs finansinėje srityje, nes galimi nuostoliai.

ŽUVYS. Šiandien galite sulaukti priekaištų, kritikos. Atsižvelkite į aplinkybes, stenkitės prisitaikyti prie aplinkinių ir jų teisėtų reikalavimų, tačiau neleiskite, kad pastarieji jūsų negerbtų, išnaudotų ar smurtautų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video