2024/04/28

 

HOROSKOPAS LIEPOS 27 D.

Rasos Čepaitės nuotrauka

AVINAS. Šiandien pravartu imtis iniciatyvos, jeigu norite kažką pataisyti, patobulinti, apdrausti ar parduoti. Atkreipkite dėmesį į elektros įrangos saugumą, aplinkos tvarką, higieną.

JAUTIS. Šiandien būsite linkę elgtis itin impulsyviai, ekscentriškai ir tuo galite nustebinti aplinkinius. Galima netikėta naujiena arba spontaniškas pasiūlymas, kurio nesinorės atsisakyti. Saugokitės elektros iškrovos, gaisro.

DVYNIAI. Jeigu šiuo metu neatostogaujate, dirbti bus išties nelengva. Gali netikėtai sustreikuoti sveikata. Kita vertus, staiga kilęs ūpas pakeisti įvaizdį gali būti gerai įvertintas, pagirtas.

VĖŽYS. Jus gali nustebinti netikėtai gautas pasiūlymas, kvietimas. Galbūt kažkas siūlysis į draugus arba pakvies į renginį. Jeigu demonstruosite savo talentus, galimas neblogas atlygis.

LIŪTAS. Šiandien pasižymėsite sumanumu, kūrybingumu. Tikriausiai sėkmingai tvarkysite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, verslu, finansais, nuoma.

MERGELĖ. Šiandien galite spontaniškai leistis į kelionę ar patirti kažkokį netikėtumą. Regis, nepraleisite progų pademonstruoti savo sugebėjimus, praplėsti akiratį ir pažinčių ratą.

SVARSTYKLĖS. Turėsite išlaidų, jeigu ruošiatės priimti svečius arba su dovanomis leistis viešnagėn. Bet kuriuo atveju jums rūpės kai ką nusipirkti arba kažkam padaryti staigmeną, įspūdį.

SKORPIONAS. Jus gali nustebinti, o gal netgi šokiruoti artimo žmogaus poelgis ar sumanymas, ultimatumas. Šiandien itin svarbu būti tolerantiškiems ir nemanyti, kad kiti turi sakyti tik tai, ką jūs norite girdėti.

ŠAULYS. Šiandien svarbiausia yra saugoti sveikatą, vengti streso. Jeigu keliaujate ar mezgate internetines pažintis, bus įdomių patirčių ir įspūdžių. Visgi dėl atsparumo stygiaus laikykitės saiko, dažniau ilsėkitės.

OŽIARAGIS. Šiandien gali atsiskleisti, kad turite originalių talentų arba esate kažkam labai reikalingi, geidžiami. Atkreipkite dėmesį į vaikų išdaigas. Atliepkite jų poreikius, pastebėkite savitus ypatumus, gabumus.

VANDENIS. Šiandien galimas keistas netikėtumas, kuris jums nebūtinai patiks. Kita vertus, jeigu jums neabejingas žmogus mėgins jus nustebinti susigalvota staigmena, neturėtumėte rodyti nepasitenkinimo.

ŽUVYS. Pasižymėsite smalsumu, aktyvumu. Jus gali įtraukti kelionių magija. Verčiau pernelyg nepameskite galvos. Tarp gražių ir malonių dalykų pasitaikys ir pavojingų. Atsargiai kelyje bei su agresyviais asmenimis.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video