2024/04/27

 

HOROSKOPAS LIEPOS 26 D.

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Liepos 26-oji – Šv. Ona ir šv. Joakimas, Pabaigtuvės.

AVINAS. Jums rūpės ne tiek asmeninė, kiek partnerio arba bendra šalies finansinė ir konkurencinė situacija. Su tuo siesite ir kai kurias savo viltis. Gali kiek paaštrėti psichologinės problemos.

JAUTIS. Nors diena prieštaringa dėl permainingos sėkmės, įmanomi naudingi susitarimai, susitaikymai. Tiesa, tušti pažadai, veidmainiavimas duos tik trumpalaikį efektą. Į savo gyvenamąją aplinką įneškite grožio, jaukumo.

DVYNIAI. Regis, šiandien darbuositės su įkvėpimu. Norėsis parodyti, ką sugebate, bei įgyti naujų įgūdžių. Daugiau dėmesio skirkite įvaizdžiui, higienai, dietai, sveikatai bei augintiniams.

VĖŽYS. Regis, jums labai parūps vasaros renginiai, konkursai, vaikų interesai. Domėsitės pastarųjų gebėjimais bei poreikiais. Į tai nukreiptos pastangos bei išleisti pinigai turėtų pasiteisinti.

LIŪTAS. Pasireikš stiprus vidinės ramybės ir saugumo poreikis. Jums norėsis kurti jaukią šeiminę atmosferą ne tik namuose, bet ir kitur, kur praleidžiate nemažai laiko. Tam skirsite laiko ir pinigų.

MERGELĖ. Tai gali būti gana aktyvaus bendravimo ir judėjimo diena. Sėskite ant dviračio ir „įdarbinkite“ savo kūną, pravėdinkite mintis. Regis, sugebėsite praktiškai išnaudoti žinias, gaunamą informaciją.

SVARSTYKLĖS. Neblogai seksis tarpininkavimo, buhalterinė ir komercinė veikla. Dėl gerų rezultatų kitiems žmonėms atrodysite verti pasitikėjimo. Galimas naudingas sandoris.

SKORPIONAS. Pasireikš nuotaikų kaita, jautrumas aplinkai. Galbūt jums atrodys, kad stinga draugiško palaikymo, supratingumo net iš tų, kurie jums neoponuoja. Neskubėkite daryti išvadų dėl palaikymo ar nepalaikymo.

ŠAULYS. Gali būti, kad apims neveiklumas, sunkiai paaiškinamas nerimas. Atrodys, jog negalite valdyti to, kas vyksta, ir belieka paleisti vadeles bei išvykti kur nors toliau nuo esamos situacijos. Pakeliauti išties pravartu, bet nuo savęs niekur nepabėgsite.

OŽIARAGIS. Šiandien aplinkiniams demonstruosite organizacinius ir telkiamuosius sugebėjimus. Bus smagu megzti pažintis su bendraminčiais, dalyvauti renginiuose, paišlaidauti maloniems dalykams.

VANDENIS. Jeigu dirbate, jums pakaks jėgų tai daryti nepriekaištingai. Vakaras tikriausiai pažadėtas šeimai, antrajai pusei, o pažadus privalu vykdyti. Nenuvilkite brangių žmonių.

ŽUVYS. Labai sustiprės kelionių troškulys. Jei tik turite galimybių, kur nors išvyksite. Jeigu ne, vis tiek plėsite akiratį. Galimas kontaktas su įdomiu nepažįstamuoju arba užsieniečiu.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video