2024/04/29

 

HOROSKOPAS LIEPOS 24 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Būtinas takto jausmas, diplomatiškumas, ypač santykiuose su partneriais. Nenumokite ranka į teisinius, finansinius nesklandumus. Neskubinkite įvykių, jeigu nenorite komplikacijų.

JAUTIS. Šiandien galite daug nuveikti. Visgi kai kurie reikalai gali atsukti ir savo negatyviąją pusę. Galbūt už kažką teks nemažai mokėti, atlyginti žalą arba nerimauti privers artimųjų problemos.

DVYNIAI. Šiandien veikiausiai manysite, kad esate labai informuoti ir jūsų požiūris teisingas, nors stiprią įtaką jums darys sąmokslo teorijos bei nepagrįsti gandai. Nieko keisto, kad kitiems kai kas kels abejonių.

VĖŽYS. Bus nelengva suderinti planus, pareigas taip, kad niekas nenukentėtų ir kad visiems įtiktumėte. Būtina kontroliuoti emocijas, girdėti, suprasti kitus bei juos gerbti.

LIŪTAS. Lengva pasimesti tarp naujienų. Tikrinkite faktus, nes ne viskas atitiks tiesą. Tai ypač svarbu, jeigu patys skleidžiate informaciją. Net nepastebėdami galite privelti klaidų. Gali atsitikti ir taip, kad į tas klaidas tyčia kas nors stumtelėjo. Atsargiai kelyje.

MERGELĖ. Galite spręsti dilemą, ar taupiai naudoti pinigus tik tam, ko tikrai reikia, ar verčiau leisti sau įgyvendinti slaptą norą, susijusį su kelione, dominančiu renginiu. Arba jau pajusite sąžinės graužatį dėl padaryto pasirinkimo.

SVARSTYKLĖS. Nelabai maloni diena. Ne vien jums stigs geros nuotaikos, tai perims ir aplinkiniai. Jūsų sumanymai arba kurstymai tikriausiai nesulauks norimo palaikymo.

SKORPIONAS. Šiandien gali pristigti racionalaus požiūrio, sugebėjimo realiai įvertinti savo galimybes, o tai reikštų įvairius nesklandumus, nuostolius. Gali varginti sveikatos problemos, bendravimo nesklandumai.

ŠAULYS. Šiandien ramybės neduos draugai, gerbėjai. Ne visi jų pasiūlymai jums bus prie širdies. Koją ims kaišioti stereotipai ir nuostatos. Tačiau tikrai nėra būtina su viskuo sutikti. Venkite alkoholio, nekokybiško maisto.

OŽIARAGIS. Šiandien nelengva bus susidoroti su tais darbais, kuriems reikia konkretumo, susikaupimo. Vargins finansiniai ar kitokie įsipareigojimai, atsakomybė už vaikus ar pan.

VANDENIS. Ši diena ramybės nežada. Jeigu esate išvykę ar keliaujate, nerimo gali sukelti įvykiai namuose. O jeigu derinate šeimos narių norus, galimybes, susijusias su atostogomis ar ateities planais, kils nesutarimų.

ŽUVYS. Darbe, versle, kelyje galimos šiokios tokios problemos. Situacija susiklostys palankiau, jei būsite pakankamai atsargūs, korektiški ir lankstūs. Pasirūpinkite technikos, elektros įrangos saugumu.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video