2024/04/29

 

HOROSKOPAS LIEPOS 23 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Regis, jums norėsis nuotykių, užkariavimų, nežabotų pramogų. Arba to sieks dominantis asmuo ir tai jus erzins. Bandymas kontroliuoti, spausti baigsis nekaip. Saugokite vaikus.

JAUTIS. Šiandien jums rūpės ūkiniai reikalai, sveikatos ir grožio klausimai. Kažkoks įvykis privers pajusti vidines ir išorines kliūtis, apie kurias anksčiau negalvojote. Mėginkite sumanumu įveikti kitų žmonių priešiškumą. Saugokitės žaibo, ugnies, avarijų.

DVYNIAI. Rūpesčių, nuostolių gali sukelti vaikai arba tie, kuriems esate neabejingi. Dėl nenumatytų trikdžių galbūt neįgyvendinsite savaitgaliui numatyto plano. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Šiandien skaičiuokite, planuokite ir nieko aklai nedarykite. Įvertinkite šeimos poreikius ir savo galimybes. Susilaikykite nuo gudriai brukamų pagundų, jeigu jaučiate, kad kiti nori iš jūsų išvilioti pinigų.

LIŪTAS. Diena bus kupina rūpesčių. Galite išgirsti nekokių naujienų. Jeigu tikitės, kad pildysis meilės ar kelionės viltys, galite likti nusivylę. Kažkas trukdys realizuoti planus. Arba kliūčių kils jau esant kelyje. Saugokitės traumų, pasirūpinkite namų saugumu.

MERGELĖ. Šiandien materialinės naudos neturėsite, veikiau atvirkščiai, tačiau nederėtų numoti ranka į reikalus ir daiktus, kuriuos galima pataisyti. Perspėjimai dėl pavojaus jums gali nepadėti, nes nelabai jais tikėsite.

SVARSTYKLĖS. Situacija ir aplinkiniai vers aklai priimti sprendimus arba su jais sutikti, nors jūs turite didelių abejonių. Lengva paklysti, įklimpti ir tiesiogine, ir perkeltine prasme.

SKORPIONAS. Ši diena gali prislopinti džiaugsmą dėl neseniai puoselėtų vilčių. Galbūt sužinosite kažkieno slaptą nuomonę ir tai jus įskaudins. Atsargiai kelyje bei su nepažįstamais žmonėmis.

ŠAULYS. Šiandien jums neteks ilgai ieškoti draugijos, kad ir ką norite veikti. Bendraminčių atsiras ir šiandienos, ir netgi tolimesniems tikslams. Visgi nemaža tikimybė pasiduoti neteisingų idėjų traukai, sąmokslo teorijų įtakai.

OŽIARAGIS. Gana sudėtinga diena. Jūsų sumanymus ir gerą nuotaiką negailestingai darkys nemalonios situacijos ir artimi žmonės su savo problemomis ar netinkamu elgesiu. Saugokitės traumų, itin prižiūrėkite vaikus.

VANDENIS. Jūsų reputacija gali susvyruoti, jeigu pasklis kalbos apie nepadorų elgesį, slaptą nuotykį, apgaulę ar nekokybišką paslaugą. Arba dėl tokių dalykų jūs nusivilsite asmeniu, kurį anksčiau gerbėte.

ŽUVYS. Neskubėkite su didelėmis išlaidomis ir saugokite tai, ką galima lengvai pamesti, prarasti. Netikėtas flirtas gali sukelti keistų iliuzijų. Venkite svaigalų, nekokybiško maisto.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video