2024/04/29

 

HOROSKOPAS LIEPOS 22 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien išbandymų ruožas gali atsirasti ir dėl subjektyvių priežasčių, ir dėl nuo jūsų bei artimųjų nepriklausančių aplinkybių. Jeigu kur nors toliau išvykstate, apdrauskite būstą.

JAUTIS. Būsite nusiteikę realizuoti aistringus polėkius. Galbūt tai bus pirkinys, kurį pirkti dabar tiesiog neprotinga, o gal kitokia užgaida. Rūpinkitės vaikais, tačiau nepildykite jų neracionalių kaprizų. Atsargiai kelyje.

DVYNIAI. Namų, šeimos situacija neleis pernelyg atsipalaiduoti ir kur nors be rūpesčių ištrūkti. Kantrybė, supratingumas – vieni iš būdų padėti sau ir kitiems. Pasistenkite išvengti skandalų namuose.

VĖŽYS. Šiandien išprovokuosite durų trankymus, jeigu darysite spaudimą šeimos nariams ir versite juos atlikti tai, kam jie nepritaria. Galimos pavydo scenos, tyčinis žalos darymas.

LIŪTAS. Galite patirti nuostolių dėl neapdairumo. Neskubėkite spontaniškai pirkti ir parduoti, paskaičiuokite, ar tai naudinga. Aiškiai išsakykite savo sąlygas, lūkesčius ir gaukite nedviprasmišką atsakymą. Saugokitės avarijų.

MERGELĖ. Šiandien derėtų ypatingą dėmesį skirti vaikams, kad ir kur su jais būtumėte ar vyktumėte. Kitus reikalus galima atidėti į šalį, o vaikai – didžiausias jūsų turtas.

SVARSTYKLĖS. Šiandien neprisiplanuokite per daug veiklos bei aktyvaus laisvalaikio, nes atsiras priežasčių lėtinti tempus. Galbūt neramins jūsų arba artimo žmogaus sveikata.

SKORPIONAS. Regis, nestokosite ūpo dairytis po pasaulį, išbandyti naujoves. Svarbu, kad sveikas avantiūrizmas netaptų nesveiku, pavojingu jums ar aplinkiniams. Galvokite, ką darote, teigiate ir žadate.

ŠAULYS. Tikėtina, kad šiandien teks imtis atsakingo vaidmens svarbiu klausimu. Deja, bus daug kritikuojančių bei trukdančių. Dėl pastarųjų gali kilti ūpas viską nutraukti, net jei tai būtų nuostolinga. 

OŽIARAGIS. Galimos sudėtingos situacijos keliaujant. Arba galvosite apie ateities planus ir jausite įtampą. Atrodys, kad kažkas griūva santykiuose ar versle. Jūsų emocijas gali užgauti išgirsti priekaištai, kritika ar pavydo proveržis.

VANDENIS. Sukils jausmai, troškimai, kai ką norėsis bet kokia kaina realizuoti. Turbūt neverta norėti per daug, tuomet ir nusivylimai bus mažesni. Atsargiai su pavojingais gyviais, nesaugia technika.

ŽUVYS. Vilios kelionės, nuotykiai, tačiau stabdyti gali nerimas dėl augintinio būklės, artimo žmogaus sveikatos ar kt. Stebėkite situaciją, savijautą. Leiskite sau džiaugtis tuo, kuo galite pasidžiaugti, net jei tai mažos smulkmenos. Atsargiai kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video