2024/04/29

 

HOROSKOPAS LIEPOS 20 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandieną rūpesčių gali sukelti naminiai augintiniai, vaikai. Kita vertus, sulauksite ir pagalbos, ir komplimentų. Atsargiai elkitės su technika, ugnimi.

JAUTIS. Jeigu naktį išvengsite neprognozuotų problemų, tai diena turėtų būti nebloga. Puikiai seksis komunikaciniai dalykai, išvykos, ekskursijos. Visgi reikia itin saugoti nuo pavojų vaikus.

DVYNIAI. Tai gali būti prieštaringa diena, kuomet geri patyrimai gali maišytis su pavojingais išbandymais. Netikėtai išgirsta naujiena gali jus neraminti. Saugokitės avarijų, ugnies, traumų.

VĖŽYS. Gali kilti rūpesčių dėl savų ar svetimų pinigų, nuosavybės. Galbūt teks derėtis dėl skolos grąžinimo, kredito gavimo ar pan. Pasaugokite jums vertingus daiktus, dokumentus – yra pavojus kažką prarasti, sugadinti.

LIŪTAS. Galite pasijusti tarsi tampomi į skirtingas puses. Geri dalykai persipins su blogais tiek jūsų vidinėje erdvėje, tiek išorėje. Šiandien tai su nuostaba pastebėsite, ypač jei iki šiol nemanėte turintys savyje tamsiąją asmenybės pusę.

MERGELĖ. Sveikatai ir santykiams ši diena ne itin palanki, tačiau niekur neliksite be dėmesio, palaikymo. Net jei būsite toli nuo namų, kažkas jumis pasirūpins. Gali išryškėti kenksmingo įpročio pasekmės.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jus gali džiuginti meilė, komplimentai, dailūs pirkiniai, pavykusios grožio procedūros. Saugokitės piktų, pavojingų gyvių, traumų, skersvėjų.

SKORPIONAS. Atsipalaidavimo, atgaivos teiks menas ir kelionės. Kita vertus, teks rimtai ir atsakingai dirbti, jeigu nuo jūsų priklauso kito žmogaus saugumas, gerovė. Gali būti pagrindo nerimauti.

ŠAULYS. Jeigu keliaujate, ši naktis gali būti nerami. Apskritai gali labai išvarginti komandiruotė, bendradarbiavimas su užsieniečiais. Laimei, širdį paglostys malonaus asmens dėmesys.

OŽIARAGIS. Šiandien būtų geriau susilaikyti nuo bet kokių avantiūrų bei rizikos ir labiau saugoti vaikus. Tai ne pati saugiausia diena. Labiau vertinkite tai, ką gaunate iš partnerio, artimųjų. Visada pravartu padėkoti. Atsargiai kelyje.

VANDENIS. Regis, jūsų santykiai su kitais žmonėmis, partneriais bus prieštaringi. Gana neadekvačiai vertinsite situaciją, kitų žmonių jausmus, norus. Jeigu velsitės į konfliktus, gali nutrūkti svarbus ryšys.

ŽUVYS. Gali susiklostyti labai prieštaringa situacija. Tikėtina ir didelė sėkmė, ir labai nemalonus išbandymas, rimtas pavojus. Skleiskite gėrį, meilę, kurkite grožį aplink save, o ne provokuokite kieno nors piktą reakciją, agresiją.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video