2024/04/28

 

HOROSKOPAS LIEPOS 19 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Netikėtas įvykis, susijęs su sveikata, sportu, meile, kūryba ar vaikais, gali išmušti iš vėžių. Galbūt vaikai prikrės eibių, pavojingai rizikuos arba neįvyks planuotas pasimatymas, renginys.

JAUTIS. Šiandien galite gauti išmoką, atlygį, komisinius, avansą ar kt. Visgi nepalanku dėl ko nors svarbaus tartis, prisižadėti, nes mažai vilties, kad tai bus įvykdyta. Ir kiti, ir jūs nepakankamai realiai vertinsite situaciją. Labiau saugokite vaikus.

DVYNIAI. Problemos, susijusios su artimais žmonėmis, gali jus priversti nerimauti. Galbūt išaiškės nemalonus dalykas, kurio anksčiau nepastebėjote. Regis, bus sunku išvengti nesąžiningumo ir pavojų. Saugokitės ugnies, avarijų.

VĖŽYS. Tikriausiai šiandien džiugins kūryba, kelionės. Deja, problemų kils, jei norėsite gauti daugiau, nei esate nusipelnę. Verčiau įveikite pagundą pasiduoti abejotinai įtakai, prisidėti prie negarbingos ar pavojingos avantiūros.

LIŪTAS. Šiandien jums ir aplinkiniams stigs emocinės pusiausvyros, susivaldymo diskusijose. Nors ketinimai gali būti geri, nesusipratimai vis tiek neišvengiami. Labiau kreipkite dėmesį į tai, ką darote ir kalbate. Neprovokuokite pavojingų situacijų. 

MERGELĖ. Nieko gero, jei bendraudami per mažai atsižvelgsite į kitų nuomonę. Kad pasisektų įgyvendinti sumanymus, gali tekti kažko atsisakyti, riboti save. Nepasiduokite provokacijoms, venkite konfliktų, saugokitės traumų, ugnies.

SVARSTYKLĖS. Diena aktyvi, bet prieštaringa. Jausis nepakantumas, moralės trūkumas, tykos įvairūs pavojai. Reikėtų būti atidiems, kad nesukeltumėte apkalbų ir priešiškumo. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

SKORPIONAS. Nebloga diena protiniam, kūrybiniam darbui. Žymiai sunkiau būtų vadovauti kolektyvui, grupei, administruoti. Tinkamai, atsakingai elkitės su vaikais.

ŠAULYS. Jums didelę įtaką darys išorinė aplinka ir šalia esančių žmonių savijauta, todėl galite užsikrėsti tiek gera, tiek bloga nuotaika. Jeigu nenorite, kad susvyruotų autoritetas ar kiltų šeiminių problemų, susiimkite. Gana nesaugus metas kelionėms.

OŽIARAGIS. Stengsitės iš visų jėgų, tačiau ir dirbti, ir bendrauti bus nelengva. Nerimą kels tai, kas yra susiję su užsieniu, paskolomis, vaikais ar sveikata. Galimi nuostoliai, nenumatytos išlaidos.

VANDENIS. Ši diena bus kupina įtampos, išbandymų, ypač jei esate stipriai priklausomi nuo kitų žmonių, verslo bei meilės partnerių. Regis, jais nepasitikėsite ir ieškosite savo įtarimams patvirtinimų. Naujas ryšys gali užsimegzti iš vienatvės arba dėl naudos.

ŽUVYS. Spirgėsite iš noro daug nuveikti. Galite daryti iškart kelis darbus. Visgi šiandien tikėtini nesklandumai, kliūtys. Galimos traumos, problemos su artimaisiais. Saugokitės avarinių situacijų, ugnies, konfliktų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video