2024/04/28

 

HOROSKOPAS LIEPOS 18 D.

Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Liepos 18-oji – Tarptautinė aludarių diena.

AVINAS. Ši diena nepagailės kūrybinės energijos. Jums gali pavykti jausmus, širdgėlą ar viltis paversti meno kūriniais. Jeigu trokštate meilės, aistringo nuotykio, to nebūtinai sieksite tinkamais ir padoriais būdais.

JAUTIS. Regis, jums nelabai pavyks išsisukti nuo buitinių, praktinių reikalų. Šeima reikalaus daug dėmesio. Galbūt nerimausite dėl toli išvykstančio artimo žmogaus.

DVYNIAI. Aktyviai bendrausite su kaimynais, draugais, giminėmis. Galite tartis dėl dominančio objekto apžiūros, nuomos ar pan. Nebūkite patiklūs, nes galite susidurti su sukčiais.

VĖŽYS. Būsite linkę demonstruoti dar neatskleistą savo asmenybės pusę. Galimos išlaidos, susijusios su netikėtomis progomis. Susilaikykite nuo neapgalvotų avantiūrų.

LIŪTAS. Regis, būsite linkę labiau vadovautis emocijomis nei racionaliu protu. Galite pernelyg sureikšminti smulkmenas, iš anksto nerimauti dėl galimų išlaidų ar būsimų kelionės sunkumų.

MERGELĖ. Kai kas atrodys ne taip, kaip yra iš tikrųjų. Puiku, jeigu skirsite laiko savianalizei. Susilaikykite nuo pernelyg aktyvios fizinės saviraiškos ir išlaidavimo.

SVARSTYKLĖS. Susitikite su draugais, pasidžiaukite vasaros renginiais, bet neprovokuokite pavydo, nedemonstruokite nepagarbos kitiems žmonėms. Tai neliks be pasekmių.

SKORPIONAS. Jausite emocinę įtampą, stokosite kantrybės. Galbūt savo ne taktu išprovokuosite atitinkamą atsaką. Įmanomi pasikeitimai, kuriuos lems aplinkybės arba kitų žmonių apsisprendimai.

ŠAULYS. Jeigu atostogaujate, laisvalaikį norėsis leisti kažkaip ypatingai, galbūt toli nuo namų. Nepamirškite, kad kitur yra įstatymų ir taisyklių, kurių atvykstantiems taip pat privalu laikytis.

OŽIARAGIS. Šiandien labiau parūps savas ir svetimas turtas, santaupos. Suksite galvą, kaip taupiau gyventi ir kaip tuo įtikinti artimuosius. Tuo pačiu metu negalėsite susilaikyti neišlaidavę.

VANDENIS. Regis, jums visur vaidensis konkurencija, netgi namuose ar sodyboje nesijausite ramiai. Galite užsimanyti originalesnio įvaizdžio arba kitų permainų. Aplinkinių reakcija į tai jums gali nepatikti.

ŽUVYS. Šiuo metu prasidėjusi jaunatis yra puikus metas planuoti naują gyvenimo būdą, darbą, įgyti sveikesnių įpročių. Labai svarbu visur laikytis saiko ir nekonfliktuoti. Atsargiai kelyje, saugokite vaikus.

ELTA

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • La bai gaila, bet, matyt, Kupiškio rajone, naminio alaus gamyba yra “ mirusi“ . Mes netekome unikalaus skonio ir savitumo alaus gamybos receptūrą .

Rekomenduojami video