2024/04/28

 

HOROSKOPAS LIEPOS 17 D.

Unsplash nuotrauka

Liepos 17-oji – Pasaulio lietuvių vienybės diena; Dariaus ir Girėno žuvimo diena; Pasaulinė emociukų diena.

AVINAS. Iki vakaro užbaiginėkite senus įsipareigojimus ir jaunatį stenkitės pasitikti pozityviai nusiteikę, nesijausdami ką nors nuvylę ar įžeidę. Ypač jautrūs bus jūsų šeimos nariai.

JAUTIS. Nusimato daug kontaktų, telefoninių pokalbių, įdomių žinių. Regis, jus domins kelionės, technika ir būsite nusiteikę tuo pasirūpinti, susirasti reikiamos informacijos. Kelyje, prie vairo būkite itin atidūs.

DVYNIAI. Regis, teks tvarkyti komercinius, ūkinius reikalus. Jeigu jums norisi daugiau komforto, jo planingai siekite. Atlikite iki galo tai, kas jau seniai pradėta, o nuo rytojaus pridėkite naujų gairių. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Iki šio vakaro jaunaties pradžios įvertinkite išlaidas ir padarykite išvadas apie savo išlaidumą. Galbūt tai padės racionaliau sureguliuoti esamas ekonomines galimybes tolesniam etapui. 

LIŪTAS. Iki šio vakaro dar nekurkite naujų planų ir nedarykite internetinių užsakymų. Saugokitės saviapgaulių. Venkite alkoholio, svaigalų. Naujos iniciatyvos – nuo rytojaus.

MERGELĖ. Šiandien jus atakuos draugai, pažįstami. Vieni primins apie senas skolas, kiti – pageidaus romantiško dėmesio, treti – kažką siūlys. Būtinas takto jausmas, diplomatiškumas bendraujant.

SVARSTYKLĖS. Šiandien prireiks disciplinos, konkretumo, jei norite sublizgėti darbe ar visuomenėje. Situacija susiklostys palankiau, jei būsite pakankamai atsargūs, korektiški ir lankstūs.

SKORPIONAS. Su nepažįstamais žmonėmis nederėtų veltis į abejotinas diskusijas, ypač jei jie linkę oponuoti ar tiesiog negali jūsų suprasti. Beje, kalbos barjeras kelionėje gali sukelti trikdžių. Šiandien iš kelionės grįžti palankiau, nei į ją leistis.

ŠAULYS. Jums neabejotinai teks vykdyti finansinius įsipareigojimus, mokėti mokesčius, atiduoti skolas ir pasistengti jas atgauti, jei esate paskolinę kitiems. Venkite demagogijos, moralizavimo ir saugokitės apgaulių.

OŽIARAGIS. Konkurentai ir oponentai gali pasinaudoti jūsų nestabilumu, nesantūrumu. Pasireikš nuotaikų kaita, abejonės, kils noras apleisti mūšio lauką. Jums derėtų sutelkti dėmesį į pagrindinį tikslą ir nesiblaškant jo siekti.

VANDENIS. Šiandien galite daug nuveikti. Visgi kai kurie žavūs pasiūlymai ar planai gali atsukti savo silpnąją pusę. Tikėtini bendravimo nesklandumai. Atsargiau su naujomis pagundomis.

ŽUVYS. Šiandien nestokosite pasitikėjimo savimi ir sveikos savimeilės. Regis, turėsite galimybę pademonstruoti savo privalumus laimėti dominančio asmens palankumą. Atsargiai kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video