2024/04/27

 

HOROSKOPAS LIEPOS 16 D.

Kristinos Valytės nuotrauka

Liepos 16-oji – Škaplierinė, prapjovos; Agronomų diena.

AVINAS. Stenkitės, kad pagerėtų santykiai šeimoje. Kartu su šeima papramogaukite gamtoje. Visgi kad ir kokie neįdomūs atrodytų praktiniai reikalai, buitis, derėtų rasti laiko ir juos sutvarkyti. Pravartu padaryti „reviziją“ spintose ir sandėliukuose.

JAUTIS. Šiandien noriai bendrausite, svečiuositės. Turėtų pavykti išsiaiškinti santykius, jų perspektyvas. Galite intymiau susižavėti žmogumi, kurį laikėte tiesiog pažįstamu ar draugu.

DVYNIAI. Tikėtinas pokalbis apie pinigines ir turtines galimybes, komfortą, gyvenamos aplinkos atnaujinimą. Turėtumėte sulaukti geranoriškų patarimų. Geriausiai pailsėsite gamtoje.

VĖŽYS. Nuoširdžiai pasidomėkite vaikų, namiškių reikalais, problemomis – jūsų dėmesys veiks lyg gydantis balzamas. Tiktų kartu su artimaisiais pasportuoti ar paturistauti.

LIŪTAS. Problemų šiandien gali kelti jūsų pasąmoninis nerimas, vidinė įtampa. Pasistenkite atsipalaiduoti, o savo artimiesiems pasakykite, kad jaučiatės labiau pažeidžiami. Kartu bus lengviau tai įveikti.

MERGELĖ. Galite susitikti su draugais, užmegzti pažintį. Nusimato įdomių pokalbių. Tikėtina, kad būsite pakviesti į pobūvį, renginį. Gal netgi įsitrauksite į kokį nors visuomeninį judėjimą, subursite bendraminčių grupę.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums itin svarbūs bus savo vertės, populiarumo įtvirtinimo siekiai. Jeigu pageidausite viešo dėmesio, jo gausite. Tik nepamirškite, kad ne visuomet tai išeina į naudą.

SKORPIONAS. Gali būti, kad kelionės patyrimai ar vienas stiprus įspūdis atvers jums kitokį suvokimą, pateiks atsakymus į kai kuriuos klausimus. Netikėtas susitikimas gali nustebinti savo familiarumu.

ŠAULYS. Šiandien nesitikėkite nei didelės naudos, nei ypatingų malonių. Taupiau naudokite pinigus. Beje, tai bus sunku padaryti, jei prašmatniai atostogaujate ar užsiimate remontu, taisote techniką. Tuomet išlaidų bus išties daug.

OŽIARAGIS. Jeigu turite problemų, susijusių su jausmais, partneryste, šiandien nesunkiai viską išsiaiškinsite. Gali atsitikti taip, kad sena aistra išsisems, nebeteks žavesio.

VANDENIS. Šiandien kai ką galite pakreipti savo naudai, sėkmingai pasirūpinti grožiu, sveikata, augintiniais. Tiktų valyti organizmą, sureguliuoti mitybą, pabaigti nebaigtus skubius ūkio darbus.

ŽUVYS. Pasižymėsite gyvybingumu, seksualumu. Šiek tiek kantrybės, gudrybės ir jums pavyks laimėti norimo asmens dėmesį. Nepamirškite, kad labiausiai jūsų meilės ilgisi artimiausi žmonės, ypač vaikai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video