2024/04/27

 

HOROSKOPAS LIEPOS 15 D.

Rasos Čepaitės nuotrauka

Liepos 15-oji – Žalgirio mūšio diena.

AVINAS. Nusimato įvairių susitikimų, susitarimų. Daug bendrausite telefonu, internetu. Kai kurias jūsų iliuzijas gali sujaukti kritiški kitų žmonių pastebėjimai. Galite sulaukti svečių arba patys vyksite viešnagėn.

JAUTIS. Daug galvosite apie finansinius, turtinius interesus. Būsite dosnūs savo mylimiesiems bei vaikams. Daug duosite, tačiau daug ir gausite. Galbūt kažkas jums pateiks staigmeną.

DVYNIAI. Galimas prieštaringai vertinamas poelgis, moralinė dilema, parodytas palankumas ar nepalankumas. Norėsis išsiveržti iš kasdieninės rutinos, kažką keisti savo aplinkoje ir užsiėmimuose. Venkite abejotinų avantiūrų, saugokitės sukčių.

VĖŽYS. Prieš ko nors imantis, pravartu įvertinti jėgas ir galimybes, nes jūsų energetinis potencialas šiandien bus gana mažas. Būsite kupini keistų nuojautų. Pravartu ramiai apsvarstyti asmeninius reikalus, paskaityti, pamedituoti. Galite tikėtis originalių patarimų

LIŪTAS. Šiandien savo vertę parodys draugiški ryšiai, pasitarnaus tarpininkavimas, palaikymas. Visgi skubotas siekimas kažką keisti, atnaujinti gali nueiti perniek. Derėtų palaukti mėnulio jaunaties.

MERGELĖ. Galite patirti nesusipratimų bei jausti emocinę įtampą dėl įstrigusių planų, nelengvų įsipareigojimų. Savo energiją naudokite tikslingai, nesiblaškydami. Skirkite bent dalelę savo laiko ir širdies tiems, kuriems reikia jūsų dėmesio, atjautos.

SVARSTYKLĖS. Jei įklimpote į problemas, susigaudyti situacijoje gali padėti internete surasta informacija. Galbūt derėtų bent trumpam pakeisti aplinką ir nekasdieniškai praleisti laisvalaikį.

SKORPIONAS. Gali būti, kad kažkokiu būdu šiandien išpešite materialinės naudos. Arba kaip tik netikėtai pademonstruosite savo dosnumą, nesavanaudiškumą kitų atžvilgiu. Galimos neįprastos pagundos.

ŠAULYS. Regis, bus nesunku padaryti norimą įspūdį, susitaikyti su partneriu. Galite pasimesti tarp kelių susižavėjimo objektų arba laisvalaikio praleidimo pasirinkimo variantų. Iš dviejų malonumų pasirinkti malonesnį išties gali būti keblu.

OŽIARAGIS. Šiandien svarbiausia yra pasirūpinti sveikata, o tam tinka visos reabilitacinės ir profilaktinės priemonės. Tik nepirkite abejotinos kokybės kūno kremų ir maisto papildų. Reklama bus apgaulinga.

VANDENIS. Galimi reikalai, susiję pramogų verslu, šou renginių organizavimu. Gali kiek nuvilti atlygis. Pažvelgę į gyvenimą kaip į žaidimą, suprasite, kad kai kurios jūsų problemos yra išpūstos. Daugiau dėmesio skirkite šeimai.

ŽUVYS. Jus jaudins neraminantys svyravimai tiek piniginiuose reikaluose, tiek asmeniniuose santykiuose. Pagrindinės problemos ir jos sprendimo ieškokite savyje. Ją suvokę, galėsite susikurti tinkamą balansą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video